Kingston nyereményjáték - második forduló (videó)


Szerző: certamen | Dátum: 2012-05-15 21:09:46 | Rovat: Játék


..a darab három Kingston DataTraveler Elite 3.0 16GB pendrivért, illetve egy darab Kingston HyperX 3K SSD meghajtóért zajló vetélkedő második körében a megnyerhető SSD-vel kapcsolatos kérdést kaptok. Ahogyan az előző fordulóban, most is videós a kérdés és a megoldást is egy videóban találjátok..Nyereményjáték második kérdés - 2012.05.15.


Máris megérkeztünk az egyhetes nyereményjáték második kérdéséhez. A kérdés előtt emlékeztetőül a nyeremények: három darab Kingston DataTraveler Elite 3.0 16GB pendrive és egy darab Kingston HyperX 3K SSD 90GB meghajtó. A díjjakért azok szállhatnak versenybe, akik mind a három fordulóban helyesen válaszolnak. A megoldásokat küldhetitek egyben, vagy fordulónként, a lényeg, hogy 2012.05.19-én 14:00-ig megkapjuk őket.


Kingston DT Elite és HyperX 3K nyereményjáték - 2. kérdés


A megfejtésben segítségetekre lesz a videóban is linkelt Kingston HyperX SSD Endurance Comparison film, de adunk egy kis írott segítséget is: ITT és ITT.


A megoldásokat a nyeremenyjatek@hardver-teszt.hu címre várjuk, névvel és telefonszámmal együtt.


Kingston nyereményjáték - első forduló


A nyereményeket a Kingston hazai képviselete juttatja el a nyerteseknek, viszont kizárólag Magyarországi címre tudnak csomagot küldeni. Ez azt jelenti, hogy a határon túlról jelentkezők is nyerhetnek, ha tudnak Magyarországi címet adni az ajándék átvételéhez. Ha kérdésetek, észrevételetek van írjatok nekünk levelet, kommenteljetek Facebook oldalunkon, vagy Youtube-on, a beharangozó videó alatt. Legközelebb csütörtökön találkozunk, akkor jön a harmadik, egyben utolsó feladvány. Mindenkinek sok sikert és jó játékot!
Címkék:  Kingston, nyereményjáték, pendrive, flash tároló, SSD, HyperX


lap teteje

SPIDERNET ´99


© 2008-2022 - hardver-teszt.hu - Minden jog fenntartva