Karácsonyi nyereményjáték - 340.000 Ft értékű nyereményért


Szerző: certamen | Dátum: 2012-11-22 18:37:54 | Rovat: Játék


..vészesen közeleg a karácsony, mi pedig nem szeretnénk lemaradni az ajándékozásról. Támogatóing nagylelkűségének köszönhetően, a négy héten át tartó játékunkban összesen bő 340.000 Ft értékben osztunk nyereményeket. A sorsoláson mindenki részt vesz, aki mind a 16 kérdésre helyesen válaszol..Négy hét, tizenhat kérdés, 340.000 forint össznyeremény:


Aki velünk tart az elkövetkezendő négy hétben, annak biztosan gazdag karácsonya lesz, hiszen számtalan ajándékkal, vásárlási tippekkel és termékajánlókkal készülünk az ünnepre. Támogatóinknak hála (AQUA Electromax, Bluechip, Computermode, Foramax, Kingston, Macrotex, MSI és Thermaltake) több mint 340.000 Ft értékben gyűltek össze hardver eszközök és kiegészítők. Ahogy a korábbiakban, a nevezés most is INGYENES, mindössze helyes válaszokat kell adni kérdésinkre:


Karácsonyi nyereményjáték 2011 - hardver-teszt.hu (beharangozó videó)


Cikkünk tehát folyamatosan bővül majd, például ide fogjuk gyűjteni a nyereményjáték kérdéseit, és a nyereménylista is itt lakik majd. Szintén ebben a bevezető és a későbbiekben fő cikké avanzsáló anyagban lesznek olvashatók a szabályok, különböző időpontok, levelezési cím és támogatóink listája.


Karácsonyi nyereményjáték - 340.000 Ft értékű nyereményért


Néhány szóban a játékszabályokról. Minden héten négy kérdést teszünk fel, összesen 16 feladvány lesz a játék végére. A december 13-ai sorsoláson azok vesznek részt, akik mind a 16 kérdésre helyes megfejtést küldtek. A válaszokat e-mailben várjuk, aki esetleg rosszul válaszol, rövid visszajelzést kap. Kérünk mindenkit, hogy csak egy mail címmel játsszon, mert csak egyszer lehet bekerülni a kalapba (akit rajtakapunk, hogy több címről próbálkozik, azt szomorúan, de kizárjuk a játékból.)Karácsonyi nyereményjáték - kérdések:


Első kérdés:


Az Ozone hány különböző fejhallgató modellt gyárt? Ebből melyik modell kapható 2 változatban? Melyik modell 5.1-es?


Segítség: Computermode weboldal, fejhallgatók menüpont, fehér és fekete füles, 5.1-est is teszteltükMásodik kérdés:


A Dark Rock Advanced CPU hűtőn a ventilátor milyen típusú és mekkora a maximális fordulatszáma?


Segítség: a ventilátor típusát megtaláljátok a a Dark Rock Advanced C1 CPU hűtő adatlapjánál, a ventilátor fordulatszáma pedig kikereshető például innen és innen is.Harmadik kérdéspár:


Hogy hívják az Arctic L2 Pro VGA hűtő utódját, ami szélesebb kompatibilitással és növelt RAM hűtéssel bír?


Hány USB 2.0 port van az Arctic legújabb termékén, az MC001 szórakoztató központon?


Segítség: a kérdés első részére egy termék neve a megfejtés, amit a Bluechip weboldalán, illetve videós bemutatónkban találtok. A 2. rész kapcsán egy számot várunk, ehhez segítséget találtok a Bluechip-nél, valamint korábbi hírünkben.


Negyedik kérdés:


Hány új, limitált szériás típussal jött ki a Silicon Power idén karácsonyra?


Segítség: a Silicon Power minden karácsonyra kiad néhány limitált pendrive egységet, idén viszont nem csak flash tároló, hanem külső merevlemez is felkerül a kínálatba. Ezeket a limitált szériás termékeket megtaláljátok a Bluechip weboldalán, illetve a „Vásárlási tippek karácsonyra a Bluechip szaküzletéből” cikkünkben, rögtön a videó alatt.Ötödik kérdés:


Hány boltja van az Aqua Electromax-nak és hol találhatók ezek?


Segítség: a korábban csak számítástechnikai alkatrészekkel foglalkozó Aqua nemrég új nevet fett fel, (AQUA Electromax), ezzel együtt pedig jelentőseb bővítette kínálatát is. Az új termékek mellett (híradástechnika, szórakoztató elektronika) új boltok is nyíltak, ezek listáját ITT találjátok.Hatodik kérdéspár:


Mennyibe kerül az Aqua Electromax üzleteiben a Samsung UE40D7000LS TV?


Milyen színekben kapható az Aqua-nál az Acer Aspire One Happy2 netbook?


Segítség: a Samsung TV árát megtaláljátok az AQUA oldalán, míg a netbook széria színösszeállítása megtekinthető egy korábbi cikkünkben, valamint az AQUA listájában.Hetedik kérdés:


Hány tagból áll a Thermaltake Frio sorozata és hogy hívják ezeket a hűtőket?


Segítség: A Frio már elég régóta szerepel a Thermaltake kínálatában, először 2010 áprilisában írtunk az alap változatról. Kérőbb érkezett a második kiadás, majd nem sokkal ezután a nyereménynek felajánlott modell. A termékek nevét megtaláljátok híreink között, illetve az alap Frio-ról videós tesztet is nézhettek két részben - I. rész, II. rész.Nyolcadik kérdéspár:


Mekkora súlyú a Thermaltake Level 10 GT Snow Edition számítógépház?


Milyen színekben világítanak Thermaltake Level 10 GT Snow Edition rendszerhűtő ventilátorai?


Segítség: A súllyal kapcsolatban korábbi hírünkben és a gyártó oldalán találtok választ. Szintén az augusztusi hír, valamint a Thermaltake oldala segít a világítással összefüggésben. A megoldáskor figyeljetek arra, hogy a ventilátorok nem csak statikus színeket produkálnak, hanem kombinációkra is képesek!Kilencedik kérdés:


Mekkora kapacitásokkal, és hány féle színben kapható a Kingston DT 109 pendrive széria?


Segítség: a többféle színben és kétféle kapacitásban megvásárolható Kingston DataTraveler DT109 mini pendriveról részletes leírást találtok korábbi ismertetőnkben, illetve a gyártó hivatalos oldalán. Ezeken a linkeken megnézhető a teljes színpaletta, kiderül az ár, és a GB-ban számított méret is.Tízedik kérdés:


Milyen világrekordok születtek októberben a Kingston HyperX T1-es modullal CL6 és CL8 időzítés mellett?


Segítség: a Kingston HyperX T1 (KHX2544C9D3T1FK2) memóriával kétféle világrekordot állítottak fel. Erről az eseményről természetesen mi is beszámoltunk, így az ide kapcsolódó tuning hírben és a Kingston oldalán is találtok segítséget. Tehát két megoldást várunk, két órajelet MHz-ben kifejezve. (Kevésbé hozzáértőknek: a jelzett cikk első három képe alatt látható a jó megoldás.)Tizenegyedik kérdés:


Melyik három cellában található különbség a két kép között?


MSI X79-GD65 alaplap - eredeti(a kép nagyítható)

MSI X79-GD65 alaplap - némi módosítással (a kép nagyítható)


Segítség: az első eltérés, az MSI legújabb, Military Class III technológiájához kapcsolódik. A második differencia is a Military Class III-hoz kötődik, azon belül is az alumínium magos tartós kondenzátorokhoz. A harmadik változtatást pedig a hangrendszer környékén keressétek! Praktikus, ha mind a két képet megnyitjátok nagyban, és oda-vissza váltogatva közöttük próbáljátok felfedezni az eltéréseket. (Az egyik módosítás két cellát is érint, természetesen mindkét cellát elfogadjuk helyes megfejtésnek.)Tizenkettedik kérdés:


Az MSI X79 sorozaton kívül melyik másik MSI alaplap sorozatot említi a videó?


MSI X79 Sorozatú alaplapok részletezve - 2perc 3mp-től érdemes nagyon figyelni!


Van extra feladat is, viszont ez piszok könnyű: tessék likeolni az MSI Europe Facebook oldalát!


LIKE


Segítség: a Facebook Like kapcsán nem tudunk segíteni, maximum annyit, hogy ha valakinek nincs Facebookja, az levelébe írja bele: „Nincs Facebookom”. A videóban is elhangzó alaplap sorozat, amire az MSI kíváncsi, részletesebben is megtekinthető korábbi bemutatónkban, hírünkben, és összefoglalónkban.Tizenharmadik kérdés:


Hány gomb található a játékban megnyerhető Thrustmaster Ferrari GT kormányon?


Segítség: a Foramax webáruházában is elérhető Thrustmaster Ferrari GT kormány specifikációit megtaláljátok ITT, illetve a gyártó oldalán ITT.Tizennegyedik kérdés:


Milyen optikai érzékelő kapott helyet a Roccat Pyra Wired egérben? (A dpi értékre vagyunk kíváncsiak!)


Segítség: a helyes válaszhoz vezető út a Foramax weboldalán, valamint a gyártó hivatalos site-ján is megtalálható.Tizenötödik kérdés:


Melyik WPOWER szaküzletben lehet egész decemberben 20-50% kedvezménnyel vásárolni?


Segítség: a helyes válasz több helyen is fellelhető, az egyik lehetőség, hogy felnéztek a WPOWER oldalára, vagy benéztek a Makrotex site-jára, esetleg, néhány pillantással illetitek ezt a képre.Tizenhatodik kérdés:


Soroljon fel legalább háromféle termékcsoportot, melyek az alábbi videóban láthatók!Segítség: egy videó kapcsán nem könnyű segítséget adni, de talán annyit elmondhatunk, hogy a a WPOWER oldalán ITT, ITT, ITT és ITT találtok némi útmutatást. (Persze sokkal kényelmesebb megnézni a videót, mint a weboldalon bogarászni...)
A megfejtéseket a nyeremenyjatek@hardver-teszt.hu címre várjuk, 2011. 12. 12-ig. Kérünk minden kedves pályázót, hogy a levélbe írja bele nevét és telefonszámát a könnyebb azonosítás érdekében! A válaszokat elküldhetitek egyenként, vagy akár egyben is, a lényeg, hogy legkésőbb december 12-én érkezzenek meg hozzánk a megfejtések. Tehát akár december 11-én is elküldhetitek egyben, mind a 16 megoldást.Karácsonyi nyereményjáték - az elvihető ajándékok listája:Bluechipkarácsonyi nyereményjáték ajándékok (a kép nagyítható)

Silicon Power Diamond D10 750GB USB 3.0 PINK

124.8 x 75.8 x 13.6 mm , 155g, 2,5"-os kivitel, csatoló USB 3.0, részletes videós ismertető: Silicon Power D10 és S20 külső USB 3.0 HDD - teszt

További információk a termékről a Bluechip weboldalán találhatók.

A nyeremény értéke 41.680 Ftkarácsonyi nyereményjáték ajándékok (a kép nagyítható)

Arctic Accelero L2 Plus VGA hűtő

Az Accelero L2 Plus egy keresztkompatibilis VGA hűtő, amit alsó és középkategóriás grafikus kártyákhoz terveztek. Teszt: ITT található.

További információk a termékről a Bluechip weboldalán találhatók.

A nyeremény értéke 4.850 Ftkarácsonyi nyereményjáték ajándékok (a kép nagyítható)

Arctic Sound P311 Bluetooth

Kiváló vezeték nélküli (Bluetooth) fejhallgató, utazótáska mellékelve, töltő, USB kábel, akár 20órán át tartó lejátszási idő, komfortos viselet, erőteljes basszus, tiszta magas hangok.

További információk a termékről a Bluechip weboldalán találhatók.

A nyeremény értéke 6.850 Ftkarácsonyi nyereményjáték ajándékok (a kép nagyítható)

Krusell Camera Case LUNA Barna

Minőségi, eredeti svéd bőrből készült kompakt kamera tok, amelyben biztonságban tárolhatja kedvenc készülékét. Belül memóriakártyának hely, eltávolítható tartógyűrű, Méret: 110 x 70 x 12mm

További információk a termékről a Bluechip weboldalán találhatók.

A nyeremény értéke 2.780 Ftkarácsonyi nyereményjáték ajándékok (a kép nagyítható)

Krusell Mobile Case COCO fekete

Kiváló minőségű bőr mobil tok, megnyerő külsővel. Óvja és védi kedvenc készülékét a külső hatásoktól, karcolásoktól. Belső méret: 62 x 116 x 12mm, Gyémántmintás, fém logóval

További információk a termékről a Bluechip weboldalán találhatók.

A nyeremény értéke 2.690 Ftkarácsonyi nyereményjáték ajándékok (a kép nagyítható)

Arctic iPod Touch 4 matt fóla

Arctic iPad4 védőfólia. Matt kivitel, tökéletes tapadás, garantált buborékmentes felhelyezéssel. A csomagban törlőkendő, fólia és felhelyező lapát is található.

További információk a termékről a Arctic weboldalán találhatók.

A nyeremény értéke 3.800 Ft
Aqua Electromaxkarácsonyi nyereményjáték ajándékok (a kép nagyítható)

Wayteq x960BT HD 4GB

Wayteq x960BT HD 4GB navigáció, műszaki adatai: 5"-os, 800 x 480 kijelző, Windows CE 6.0, Sygic LITE, 4GB belső memória, MicroSD bővítés, Bluetooth, SiRF Atlas V Dual Core 500 MHz

További információk a termékről az Aqua Electromax oldalán találhatók.

A nyeremény értéke 22.900 Ft
Computermodekarácsonyi nyereményjáték ajándékok (a kép nagyítható)

be Quiet Efficient Power 400W BQT F1

400W-os teljesítmény, 80 PLUS GOLD minősítés, 12cm cooler, 14dBA - 30dBA zaj, OCP, OVP, UVP, OPP, OTP és SCP, 1x20+4PIN, 1x4+4PIN, 4xSATA, 3xHDD, 1xFDD, 1x6+2PIN

További információk a termékről a Computermode weboldalán találhatók.

A nyeremény értéke 19.800 Ftkarácsonyi nyereményjáték ajándékok (a kép nagyítható)

Eminent EM7066 médialejátszó

USB 2.0, HDMI, Composite, stereo audio, USB HDD támogatás. Formátumok: JPEG, BMP, GIF, WAV, MP3, AVI, VOB, DAT, MP4, MPG, DivX, MPEG1, MPEG2, MPEG3, MPEG4, VCD, DVD

További információk a termékről a Computermode weboldalán találhatók.

A nyeremény értéke 12.500 Ftkarácsonyi nyereményjáték ajándékok (a kép nagyítható)

Minonix Naos 3200 egér

3200 DPI, 7 gomb, menet közben állítható érzékenység. A Naos 3200-at azoknak ajánljuk, akik nyitottak az újdonságok iránt és nem riadnak el egy kevésbé ismert márkanévtől.

További információk a termékről a Computermode weboldalán találhatók.

A nyeremény értéke 10.700 Ftkarácsonyi nyereményjáték ajándékok (a kép nagyítható)

Mionix Sargas 460 egérpad - 2db

Mikroszálas felület, Kompatibilitás: Optika és lézer egyaránt, Méret: 460mm x 390mm, Vastagság: 4mm, Csúszásgátló talpazat. Csomagolás: állított tégla papírdoboz

További információk a termékről a Computermode weboldalán találhatók.

A nyeremény értéke 4.900 Ft /dbkarácsonyi nyereményjáték ajándékok (a kép nagyítható)

Ozone Attack fejhallgató - 2db

Kényelmes bőr fül párna, Ergonómikus fejpánt, Állítható mikrofon, 3.5mm jack csatlakozás, Vezetéken elhelyezett vezérlő, Mikrofon, Impedancia: 32ohm, Frekvencia: 15-25kHz

További információk a termékről a Computermode weboldalán találhatók.

A nyeremény értéke 5.900 Ft /dbkarácsonyi nyereményjáték ajándékok (a kép nagyítható)

Ozone Ground Level XT - 2db

Nagyméretű, kifejezetten vastag, hosszú élettartamú egérpad. Szövet bevonat, Gumírozott talp, Jól csúszó felület felül és csúszásgátló rész alul, Méretek: 320*285*6mm

További információk a termékről a Computermode weboldalán találhatók.

A nyeremény értéke 2.750 Ft /dbkarácsonyi nyereményjáték ajándékok (a kép nagyítható)

Revoltec LightBoard XL3

Fekete színű, világító billentyűzet. Magyar kiosztás, ki-be kapcsolható LED háttérvilágítás (kék és piros színű is lehet), SLIM gomb kialakítás

További információk a termékről a Computermode weboldalán találhatók.

A nyeremény értéke 7.450 Ftkarácsonyi nyereményjáték ajándékok (a kép nagyítható)

Revoltec 4 port USB elosztó - 2db

Kék színű, 4 portos USB passzív hub. USB 2.0 csatoló támogatása. Méret: 28*88*17mm. Kis mérete miatt ideális laptopokhoz és netbookokhoz is

További információk a termékről a Computermode weboldalán találhatók.

A nyeremény értéke 1.600 Ft / db
Foramaxkarácsonyi nyereményjáték ajándékok (a kép nagyítható)

Roccat Pyra Wired Gamer egér

A ROCCAT PYRA egy profi, vezetékes egér: Easyshift funkció, Profilbeállítások, Macro Manager, Roccat Griptech, Non Stop játék. Optikai érzékelő: 1600dpi, méretek: 95 x 60 mm

További információk a termékről a Foramax oldalán találhatók.

A nyeremény értéke 10.900 Ftkarácsonyi nyereményjáték ajándékok (a kép nagyítható)

Thurstmaster Ferrari GT Experience PC kormány

Játékvezérlő kormány, PC/PS3, 11 gomb, központi zár rendszer, szekvenciális váltókar, progresszív pedál szerelés, ellenálló fékpedállal, teljesen programozható funkciók, rezgés.

További információk a termékről a Foramax oldalán találhatók.

A nyeremény értéke 10.890 Ft
Kingstonkarácsonyi nyereményjáték ajándékok (a kép nagyítható)

Kingston DataTraveler 109 pendrive 16GB fekete - 7db

Kis méretű, mindössze 39 x 12.3 x 4.5mm-es pendrive. Kapacitás: 16GB. Csatoló: USB 2.0. Szín: fekete-fehér. urDrive szoftverrel előtelepítve

További információk a termékről a Kingston oldalán találhatók.

A nyeremény értéke 6.000 Ft / dbkarácsonyi nyereményjáték ajándékok (a kép nagyítható)

Kingston HyperX memória készlet

A nyertes számítógépébe legjobban illő, 4-8GB kapacitású Kingston HyperX memóra csomag (DDR2, DDR3, Dual Channel kiosztással)

További információk a termékről a Kingston HyperX oldalán találhatók.

A nyeremény értéke 12.500 Ftkarácsonyi nyereményjáték ajándékok (a kép nagyítható)

Kingston DataTraveler R400 16GB

Vörös színű, gumírozott burkolatú pendrive, 25MB/s olvasási és 10MB/s írási sebességgel. Kapacitás: 16GB. Csatoló: USB 2.0. Méret: 70mm x 22.68mm x 12.40mm

További információk a termékről a Kingston oldalán találhatók.

A nyeremény értéke 7.200 Ft
MSIkarácsonyi nyereményjáték ajándékok (a kép nagyítható)

MSI alaplap vagy videokártya

MSI videokártya (GeForce / Radeon), vagy alaplap (AM3, 1155), a ti szavazataitok alapján, kb. 20.000 Ft értékben. Szavazataitokat a hardver-teszt facebook oldalán adhatjátok le.

További információk a szavazásról a hardver-teszt Facebook oldalán.

A nyeremény értéke 20.000 Ft
Thermaltakekarácsonyi nyereményjáték ajándékok (a kép nagyítható)

Thermaltake Frio Advanced CPU hűtő

Heat-pipe Direct Touch Technology, 230W Cooling Performance, Dual 13cm Over-clocking Fan, PWM controll 800~2,000 RPM Speed, Universal Socket LGA775/1155/2011 AM2/AM3/FM1

További információk a termékről a Thermaltake oldalán találhatók.

A nyeremény értéke 21.000 Ft
Wpowerkarácsonyi nyereményjáték ajándékok (a kép nagyítható)

WPOWER notebook akkumulátor - 2db

A nyertes szabadon választhat a WPOWER (Makrotex Kft.) kínálatából notebookjához illeszkedő akkumulátort.

További információk a termékekről a Wpower oldalán találhatók.

A nyeremény értéke 17.500 Ft / dbkarácsonyi nyereményjáték ajándékok (a kép nagyítható)

WPOWER akkumulátor töltő - 2db

A nyertes szabadon választhat a WPOWER (Makrotex Kft.) kínálatából notebookjához illeszkedő akku töltőt.

További információk a termékekről a Wpower oldalán találhatók.

A nyeremény értéke 9.000 Ft / dbkarácsonyi nyereményjáték ajándékok (a kép nagyítható)

WPOWER autós töltő - 2db

A nyertes szabadon választhat a WPOWER (Makrotex Kft.) kínálatából notebookjához illeszkedő autós töltőt.

További információk a termékekről a Wpower oldalán találhatók.

A nyeremény értéke 7.500 Ft /db


Címkék:  karácsony, nyeremény, játék, ajándék, értékes, díj, ingyen, hardver


lap teteje

SPIDERNET ´99


© 2008-2021 - hardver-teszt.hu - Minden jog fenntartva