Kingston nyereményjáték - nyerj Te is pendrive-ot!


Szerző: certamen | Dátum: 2011-09-23 10:16:52 | Rovat: Játék


..ezen a héten csütörtökön indítjuk útnak a Kingston és a hardver-teszt.hu közös nyereményjátékát. A négy héten át tartó esemény két részből áll: heti két kérdést teszünk fel, a helyesen válaszolók pedig 8GB-os pendrive-okat nyerhetnek, illetve Én és a Kingston címmel fotópályázatot hirdetünk..Négy hét, nyolc kérdés, tizenöt pendrive, egyetlen fénykép:


Az iskolakezdés általában nem nagy öröm, viszont a mi a Kingston-nal karöltve megpróbáljuk kicsit jobbá tenni. Ezen a héten csütörtökön elindul nyereményjátékunk, sok-sok kérdéssel, egy feladattal, illetve egy csomó nyereménnyel.Persze a Kingston nem csak nyereményekkel készül az iskolakezdésre, hanem különböző, főleg sulisoknak szánt flash tárolóval is. A DataTraveler Mini Fun például gumi borítása révén jól ellenáll a külső behatásoknak, aki a kis méretet, vagy a gyors adatátvitel részesíti előnyben az is megtalálhatja számítását a DataTraveler 108 és a DataTraveler R500 képében.


Gondolom sokan vagytok, akik szívesebben mennének haza ingyen flash tárolóval, nos nektek két lehetőségetek van: az egyik, hogy négy héten át követtek minket és a minden hétfőn, illetve csütörtökön megjelenő Kingstonnal kapcsolatos kérdésekre jól válaszoltok. A másik út valamivel egyszerűbb: tölts fel egy képet Facebook oldalunkra „Én és a Kingston címmel”!


Kingston nyereményjáték - csütörtökön kezdünk!


A nyereményjáték kapcsán feltett kérdésekre válaszaitokat a nyeremenyjatek@hardver-teszt.hu email címre várjuk, a fotó pályázathoz képeket IDE tölthettek fel, valamint ITT nézhetitek meg a többiek pályaműveit. Díjazás: aki mind a nyolc kérdésre helyesen válaszol, megnyerheti az összesen 14db 4 illetve 8GB-os Kingston DataTraveler MiniFun és DataTraveler 108 pendrive-ok egyikét. A Facebookon játszók közül a legkreatívabbat díjazza a gyártó, egy Kingston DataTraveler MiniFun 8GB USB-vel. Természetesen lehetőség van arra is, hogy mind a két megmérettetésben induljatok! A részvételnek nem feltétele a folyamatos válaszadás, aki csak az utolsó héten (egyben) küldi el az összes választ, az is „ott lesz” a sorsoláson!


Ezt a cikket folyamatosan bővítjük majd, így nem csak a hétfői és csütörtöki hírek között, hanem itt is megtalálhatók lesznek a Kingston nyereményjáték kérdései! Nincs más hátra, mint a suli kapcsán lebiggyedő szájakat mosolyra fordítani, fényképezni, jól válaszolni és nyerni!Első kérdés:


Mekkora adatátviteli sebességre képes a Kingston DataTraveler R500 - USB 2.0 pendrive? (Tehát mekkora írási és mekkora olvasási tempót diktál?) >> nyeremenyjatek@hardver-teszt.hu


A helyes választ megtaláljátok egy korábbi cikkünkben, illetve a Kingston weboldalán is.Második kérdés:


Milyen színekben érhető el a Kingston DataTraveler 108 pendrive? >> nyeremenyjatek@hardver-teszt.hu


A helyes választ megtaláljátok a Kingston weboldalán, illetve egy korábbi hírünkben.Harmadik kérdés:


Soroljon fel legalább három különböző Kingston pendrive szériát! >> nyeremenyjatek@hardver-teszt.hu


A helyes válaszhoz jelentős segítséget találtok a gyártó oldalán ITT, ITT és ITT, valamint nálunk, néhány korábbi hírünkben ITT, ITT és ITT.Negyedik kérdés:


Milyen memóriakártyákat támogat a Kingston USB 3.0 Media Reader? >> nyeremenyjatek@hardver-teszt.hu


A helyes válaszhoz segítséget találtok a gyártó oldalán ITT valamint nálunk, egy korábbi hírünkben ITT.Ötödik kérdés:


Milyen pendriveokat állított ki a Kingston a CHS 2011-es partnernapján? (Soroljon fel legalább hármat!) >> nyeremenyjatek@hardver-teszt.hu


A helyes válaszhoz segítséget találtok rendezvényről készült beszámolónkban ITT illetve az ALÁBBI helyszíni fotón.Hatodik kérdés:


Mekkora sebességre képes a Kingston DataTraveler Ultimate 3.0 pendrive? >> nyeremenyjatek@hardver-teszt.hu


A helyes válaszhoz segítséget találtok egy korábbi videós tesztünkben ITT és hírünkben ITT, illetve a Kingston weboldalán ITT. Mivel a termékből kétféle generáció létezik REV1 (G1) és REV2 (G2) néven, ezért kétféle helyes megfejtést is elfogadunk.Hetedik kérdés:


Írjon legalább három fő jellemzőt a Kingston DataTraveler R400 pendriveról! (méret, sebesség, szín, csatoló, kapacitás, ár, stb..) >> nyeremenyjatek@hardver-teszt.hu


A helyes válaszhoz segítséget találtok reggeli hírünkben ITT, illetve a Kingston weboldalán ITT. Az R400 flash tárolóval kapcsolatos megfejtésben elfogadjuk a szín, méret, kapacitás, ár, sebesség, csatoló, kupak típus, burkolat jellemzők közül bármelyik hármat!Nyolcadik kérdés:


Van nekünk 200db fotónk, ezt szeretnénk pendrive-ra tenni. A képek egyenként 3MB méretűek, tehát 600MB-ot fogunk mozgatni. Elvben mennyi ideig tart a pendrivera történő írás egy DataTraveler Generation 3, egy DataTraveler R400 és egy DataTraveler Ultimate 3.0 G2 használatakor? >> nyeremenyjatek@hardver-teszt.hu


Első olvasásra talán picit bonyolultnak tűnhet a feladvány, úgyhogy adunk egy kis segítséget. Tehát: amit mindenképpen tudni kell a számoláshoz, az a pendriveok ÍRÁSI sebessége. Ezeket az adatokat itt találjátok:


DataTraveler Generation 3 írási sebessége: Kingston weboldal

DataTraveler R400 írási sebessége: Kingston weboldal

DataTraveler Ultimate 3.0 G2 írási sebessége: Kingston weboldal


Mindezek ismeretében, már csak egy egyszerű osztást kell elvégezni és a helyes eredményt elküldeni a szokásos email címre. A megoldás beküldői amellett, hogy sikeresen abszolválják a nyereményjáték nyolcadik kérdését, azt is megtudják, mennyi időt spórolhatnak, ha gyorsabb, vagy ha USB 3.0 csatolós pendriveot vásárolnak!
Megfejtéseket egészen (2011.09.21.) szerda éjfélig fogadunk, utána zárjuk a játékot és KIIKTATJUK az email címet! Fontos, hogy szerdán 22-ig küldjétek el a megoldásokat, mert a levelező szerverekből adódó késésekre sajnos nem lehetünk tekintettel. Aki esetleg elmaradt 1-1 megoldással, vagy egyben szeretné mint a nyolc megfejtést elküldeni, az is megteheti még, SZERDA ÉJFÉLIG!


Kérünk minden kedves pályázót, hogy a levélbe írja bele nevét és telefonszámát a könnyebb azonosítás érdekében!

Címkék:  Kingston, nyereményjáték, pendrive, videó, flash tároló


lap teteje

SPIDERNET ´99


© 2008-2022 - hardver-teszt.hu - Minden jog fenntartva