Arctic GC M - mobil játékkonzol (videós bemutató)


Szerző: certamen | Dátum: 2010-12-28 19:21:56 | Rovat: Multimédia


Arctic játékok - a gyártó szerint ez a helyes irány:


Az Arctic neve néhány éve (akkor még Arctic Cooling-ként) még egyet jelentett a megbízható és hatékony hűtési megoldásokkal. Ez mostanra sem változott meg, hiszen számos remek Arctic coolert lehet kapni, azonban a vállalat egyre inkább az alternatív termékek felé nyit. Ennek jele a korábban bemutatott napelemes akkutöltő, a december közepi hírben tárgyalt távirányítós tank, illetve a most következő Arctic GC M is:A név nagyon kifejező, hiszen a GC a játék konzolra (game console), míg az M, a mobilitásra utal. Ennek megfelelően a GC M mindössze 115 L x 63 W x 25 H mm méretű, vagyis mindenféle zsebben könnyen elfér. Kijelzője 2,5”-os, ami egyáltalán nem nevezhető nagynak. Ennek ellenére a termék igazán jópofa, kezelése pedig pofonegyszerű:Arctic GC M - használat, tapasztalatok, értékelés:


Járjuk körbe kicsit az Arctic GC M konzolját. A legfontosabb, hogy a gyártó elsősorban gyerekeknek készítette a játék masinát, azonban szerintem az örökifjú felnőttek is jól eltölthetik vele az időt. Annál is inkább, hiszen az előre telepített 80 játék között mindenki találhat olyat, amivel elszórakozhat.


Arctic GC M - mobil játékkonzol

Arctic GC M - mobil játékkonzol


Maga a gép kellemes, lekerekített formát és öt gombot kapott. A fő kezelőszervek a kijelző mellett két oldalt helyezkednek el, balra a kontroller, jobbra pedig az „A” és „B” gomb képében. A GC M tetején van a Start és a Reset. Sajnos ez utóbbi rettentően kézre esik, így előfordulhat, hogy véletlenül a játék hevében újraindítjuk a gépet. Ezt leszámítva a kezelő gombok rendben vannak, jól bírják az erősebb beavatkozásokat is. (Beragadás a teszt alatt egyszer sem fordult elő. A GC M tetején hangerőszabályzót és A/V konnektor, míg alján fejhallgató aljzatot és a ki/be kapcsolót találunk.


A működtetéshez három darab AAA akkumulátor szükséges, melyeket a gyártó mellékel is. Sajnos a készlet részeként töltő nem jár, így erről nem árt előre gondoskodni. Szimpatikus volt, hogy az akkuk egy csavarral zárható fedél alatt laknak, tehát a gyerek véletlenül sem fog hozzájuk férni. (Fő a biztonság, azonban ha lemerül a GC M, tuti nekünk kell akkut cserélni.)


Arctic GC M - mobil játékkonzol

Arctic GC M – a nagyobb sportjátékok


A főmenüben 12 darab, egészen szép kidolgozású játékot találunk (nem PSP mércével nézve, hanem a termék árához viszonyítva), ezek mindegyike a sportokhoz kapcsolódik. Tenisz, golf, kosárlabda, úszás és vívás is színesíti a palettát, azonban ha meguntunk a virtuális testmozgást, jöhetnek az apróbb programok. Ezekből 72 darab található a konzolon, így garantált, hogy a gyerek sokáig csendben lesz, ha egyszer elkezd játszani.


Arctic GC M - mobil játékkonzol

Arctic GC M - élőben azért szebb képet kapunk


Fő vonalakban talán ennyit elégi is tudni az Arctic GC M kézi konzoljáról, melyet piros, kék és fehér színben vásárolhatunk meg, 10.390 Ft-os áron (egy év garancia kíséretében.) Ennyit mindenképp megér a masina, aztán ha mégsem vagyunk elégedettek vele, biztosan találunk a családban olyan kiskorút, aki örömmel fogadja a GC M-et, mint utólagos karácsonyi ajándékot. A videóban szereplő Arctic GC M kézi játékkonzolt a Bluechip biztosította tesztünkhöz. Köszönjük!


Arctic GC M - mobil játékkonzol - galéria:

Arctic GC M - mobil játékkonzol Arctic GC M - mobil játékkonzol Arctic GC M - mobil játékkonzol Arctic GC M - mobil játékkonzol Arctic GC M - mobil játékkonzol Arctic GC M - mobil játékkonzol Arctic GC M - mobil játékkonzol Arctic GC M - mobil játékkonzol Arctic GC M - mobil játékkonzol Arctic GC M - mobil játékkonzol Arctic GC M - mobil játékkonzol Arctic GC M - mobil játékkonzolCímkék:  Arctic, GC, játék, konzol, mobil, hordozható, olcsó, videó


lap teteje

SPIDERNET ´99


© 2008-2022 - hardver-teszt.hu - Minden jog fenntartva