Mionix Keid 20 fejhallgató - nagy, puha és jól szól


Szerző: certamen | Dátum: 2010-12-11 23:55:45 | Rovat: Multimédia


Mionix - ismerkedés a márkával és Keid 20 fejhallgató - videó (HD):


Főleg játékosoknak és a minőségi perifériák kedvelőinek készültek a Mionix termékei. A most következő videóban a gyártó Keid 20 fejhallgatóját mutatjuk be, azonban érdemes néhány szót ejteni a többi termékről is. Itt vannak például a cég egerei melyek egytől egyig remek formatervvel és precíz működéssel kecsegtetnek. A Naos 3200 modell hamarosan egy másik videóban mutatkozik majd be, elöljáróban viszont annyit már most leszögezhetünk: meggyőző volt. Kaptunk a Mionix kínálatából egérpadokat is, ezek is szimpatikus darabok, tehát amit eddig láttunk az tetszett.


Rátérve a cikk főszereplőjére, nézzük mit is érdemes tudni a Keid 20-ról? A címben megfogalmazott „nagy, puha és jól szól” tulajdonképpen remekül összefoglalja a lényeget, amit kicsit bővebben alábbi videónkban fejtünk ki:
Mionix Keid 20 - ha tetszik, akkor még most kell megvenni:


Számos remek tulajdonsággal bír a Mionix Keid 20, lássuk mik ezek:


„Jól szól”: az első és számunkra legfontosabb a hangminőség, ebben pedig nem találtunk kivetnivalót. A videóban ebből kis ízelítőt sikerült is összehozni, de ha valaki nekünk nem hisz, mindenképpen próbáljon ki egyet. Biztosan találtok olyan kiskereskedés, ahol van lehetőség arra, hogy belehallgassatok a Keid 20 képességeibe, hiszen e nélkül kicsit lutri is lenne a vásárlás. Szintén elégedettek voltunk a mikrofonnal; a videóban tisztán hallgató a különbség saját mikroportunk és Keid 20 mikije közt. Ez a játékosok és aktív Skype felhasználók körében igen fontos szempont lehet.


Mionix Keid 20 fejhallgató


„Nagy, puha”: az, hogy egy fejhallgató nagy, csak arra garancia, hogy elfér a fejünkön. A Mionix Keid 20 viszont kényelmes is, sőt, mit kényelmes, tökéletes. Beállítani nem kell, a pánt ugyanis automatikusan illeszkedik a viselő fejéhez. A párnázat egészen puha, még hosszabb használat után sem válik kényelmetlenné. Bár a viselés szempontjából indifferens, viszont nagyon pozitív, hogy a kábel szövet borítást kapott. Ennek köszönhetően a vezetéket - ami mellesleg kis túlzással a holdig elér - nagyon nehéz összegubancolni, ezt pedig biztosan sokan örömmel tapasztalják majd.


Minőségből a csatlakozók aranyozott bevonata is jelesre vizsgázik, az ajándék hordtáska pedig már tényleg csak hab a tortán. (Egy LAN rendezvény alkalmával jó szolgálatot fog tenni, hiszen könnyen magunkkal vihetjük a fülest, így nem kell azon aggódni, hogy ellopják vagy sem.)


Mionix Keid 20 fejhallgató


Mindent összevetve a Keid 20 fejhallgató és azon keresztül a Mionix, mint márka is jól vizsgázott. Negatívum persze itt is van és éppen ez magyarázza, miért voltunk eddig ennyire kedvesek a fülessel. Nos, a termék EOL státuszban van, vagyis csak a készletek erejéig rendelhető. Ez a készlet - a hazai disztribútor szerint - júniusig tart ki, azután viszont hiába szeretnénk Keid 20-at, nem fogunk találni belőle a boltokban. A másik negatívum az ár, hiszen aligha fognak tömegek sorakozni az Aqua ajtajánál, kezükben a 13.500 Ft-os vételárral. Ennek ellenére nekünk nagyon tetszett a termék, így akinek van rá pénze, annak csak ajánlani tudjuk.


Mionix Keid 20 fejhallgató


(Zárszóként még annyit, hogy a vásárlási ajánlat elsősorban az EOL státusznak szól, hiszen ha mostanában nem veszünk ilyen fejhallgatót, akkor soha. Amennyiben még évekig biztosan elérhető lenne a Keid 20, akkor ma csak tetszett minősítéssel díjaztuk volna.)


A tesztben használt Mionix Keid 20 mikrofonos fejhallgatót köszönjük a termék hazai disztribútorának, a Flash Point Kft-nek.
Címkék:  Mionix, Keid 20, fejhallgató, puha, nagy, mikrofon


lap teteje

SPIDERNET ´99


© 2008-2022 - hardver-teszt.hu - Minden jog fenntartva