Puzzle Quest 2 - taktikai Bejeweled


Szerző: Sectum | Dátum: 2010-11-18 14:06:50 | Rovat: Játék


Kaland, stratégia, logika - Puzzle Quest 2 - videó (HD):


Remek. Kezdjük ezzel a rövid kis szóval a Puzzle Quest 2 ismertetését. Gyakorlatilag, ha egyetlen szóval kellene jellemezni a játékot, akkor a remek tökéletes lenne rá. Na de ne szaladjunk ennyire előre, kezdjük az alapoknál. Adott egy táblajáték, ahol színes kavicsok sorakoznak egymás mellett több oszlopban. A cél az, hogy legalább hármat egymás mellé forgassunk, így tüntetve el a triót. Ez eddig a Bejeweled, azonban a Puzzle Quest ennél klasszisokkal többet kínál. Akció, kaland, stratégia, logika keveredik a játékban, méghozzá olyan formában, hogy az ember hetekre a Puzzle Quest 2 rabjává válik:
Puzzle Quest 2 - megunhatatlan, ráadásul gondolkodni is kell:


Mivel a videó elkészítése óta a stáb több tagja is a Puzzle Quest 2 bűvkörébe került, nagyon nehéz objektív véleményt alkotni a játékról. Egészen egyszerűen fantasztikus alkotás, ami nem a grafikával, az effektekkel vagy a Háború és békét megszégyenítően bonyolult cselekménnyel nyűgözi le a játékost, hanem a hangulattal. A Puzzle Quest 2 tulajdonképpen egy logikai kalandjáték, amiben a bevezetőben írt módon kell a köveket egymás mellé forgatni, ezzel szerezve különböző pontokat.


Puzzle Quest 2 - taktikai Bejeweled


A történet elején egy Verloren nevű faluba érkezünk, feladatunk pedig nem más, mint megtisztítani a környéket a bestiáktól. Takarítani itt nem a bal egérgomb elmebeteg nyomogatásával fogunk, hanem eszünk és logikai képességünk használatával. Az egyes harcokban használhatunk majd varázslatokat és fegyvereket, melyek aktiválásához a pályán egymás mellé forgatott kövekből szerezhetünk akció pontokat.


Annak érdekében, hogy játék ne váljon egysíkúvá, a készítők gondoskodtak a változatos feladatokról is. Ezek láda fosztogatás, ajtó betörés, zárfeltörés, csapda hatástalanítás és főellenségek legyőzése formában kerül majd elénk. Kalandozásaink során természetesen tapasztalati pontokat és értékes tárgyakat is gyűjthetünk, melyeket a városban eladhatunk, fejleszthetünk, vagy a rabolt pénzből vásárolhatunk új eszközöket is.


Puzzle Quest 2 - taktikai Bejeweled


Röviden és tömören ennyi a Puzzle Quest 2, azonban aki csak a videó és a leírás alapján alkot véleményt a játékról, egy kiváló stuffról marad le. Ez az a játék, amit mindenkinek érdemes kipróbálni, hiszen konfigurációtól függetlenül elfut mindenen és még sok idő sem kell hozzá. Ha csak 10 percünk van, akkor azalatt gyorsan leverünk egy ellenfelet, ha meg épp többet szánunk rá, több órányi játék után sem fogjuk megunni.Puzzle Quest 2 - galéria:

Puzzle Quest 2 Puzzle Quest 2 Puzzle Quest 2 Puzzle Quest 2 Puzzle Quest 2 Puzzle Quest 2 Puzzle Quest 2 Puzzle Quest 2 Puzzle Quest 2 Puzzle Quest 2 Puzzle Quest 2 Puzzle Quest 2 Puzzle Quest 2 Puzzle Quest 2 Puzzle Quest 2 Puzzle Quest 2 Puzzle Quest 2 Puzzle Quest 2 Puzzle Quest 2 Puzzle Quest 2 Puzzle Quest 2Címkék:  Puzzle Quest, kaland, stratégia, logika, játék, Bejeweled


lap teteje

SPIDERNET ´99


© 2008-2022 - hardver-teszt.hu - Minden jog fenntartva