Sniper: Ghost Warrior - PC játék teszt (HD)


Szerző: Sectum | Dátum: 2010-07-30 18:27:43 | Rovat: JátékSniper: Ghost Warrior - 30 euróért többet vártunk - videó (HD):


Aki látott már City Interactive játékot az tudja - aki meg nem annak most eláruljuk - hogy a fejlesztők eddig főleg olcsó, másodvonalas játékokkal „jeleskedtek”. Az eddigi alkotások között amúgy találunk jó néhány Sniper művet, azonban azok a budget kategóriát erősítették. A City Interactive legújabb Sniper: Ghost Warrior játéka ezzel szemben már 30 euró, ennyiért pedig igazán komoly stuffot vártunk. Sajnos a várakozás megmaradt, ugyanis a game tele van a készítőktől megszokott bugokkal és más, hasonló játékokból vett ötletekkel. Ami pedig igazán elkeserítő, hogy a Single Player módot alapvetően nem is mesterlövész, hanem akció stílusban kell végigküzdeni:
Sniper: Ghost Warrior - pár jó ötlet, és sok-sok bug:


Kezdjünk a jó ötletekkel. Itt van például a bullet cam, ami egy jól sikerült távoli lövés után követi a golyó útját. Láthatjuk, ahogy az ellenél feje szétloccsan, ő maga pedig rongybabaként hullik a porba. Jópofa, azonban láttunk már ilyet korábban is, kicsit jobb kivitelezésben. Szintétén kellemes a lélegzet visszatartása, azonban ez sem újdonság, ráadásul sokszor pont akkor nem használható, amikor a legjobban kellene.


Sniper: Ghost Warrior - PC játék teszt (HD)

Sniper: Ghost Warrior - inkább akció, semmint mesterlövész játék


Sajnos a Sniper: Ghost Warrior-ból sokkal nagyobb szeletet hasítanak ki a bugok, mint a pozitívumok. Nem sorolnánk fel mindet, csak említés szinten a legzavaróbbakat. Az egyik ilyen bug a terep. Sajnos számos alkalommal fordul elő, hogy ha leguggolunk, akkor beragad a karakter. Ilyenkor nincs mit tenni, fel kell állni, hogy tovább jussunk, persze ezzel kockáztatjuk, hogy észrevesznek az ellenfelek. Beakadást képes produkálni a puska is, méghozzá a lehető legrosszabb pillanatokban (van, hogy a cső beakad a falba, deszkába stb..) Az irányíthatóságot nem, azonban az élmény alaposan elrontja a sátrak falán és tetején áthulló eső, és a levegőben maradó halott ellenfél.


Sniper: Ghost Warrior - PC játék teszt (HD)

Sniper: Ghost Warrior - az egyik, multiban is játszható pálya


Súlyos hibák is vannak bőven, ilyen például az ugrás kivitelezése. Az azonos magasságú tereptárgyakat nem kezeli konzekvensen a játék. Egy derékmagas szikla például átugorható, míg egy ugyanilyen kerítés már nem. Számtalan egyéb kisebb-nagyobb bugot sorolhatnánk még, melyek egy része az irányítást, más része pedig a Single kampányt érinti, de ezek jó részére már utaltunk a videóban is.


Sniper: Ghost Warrior - PC játék teszt (HD)

Sniper: Ghost Warrior - ez fejes lesz


Mindent összevetve a Sniper: Ghost Warrior nem lenne annyira rossz, elvégre a hangok és a grafika rendben van és a játékmenet is tűrhető. Azonban ha a City Interactive nem képes kinőni a felsorolt hibákból, akkor sosem jutnak ki a budget kategóriából. 30 eurót ez a játék egyértelműen nem ér meg, még akkor sem, ha multiban játszunk vele. Apropó multi: két játékossal még jó móka, de ha 5-7 mesterlövész vadászik egymásra, az már nem élmény, hanem idegbaj..


Sniper: Ghost Warrior - galéria:


Sniper: Ghost Warrior Sniper: Ghost Warrior Sniper: Ghost Warrior Sniper: Ghost Warrior Sniper: Ghost Warrior Sniper: Ghost Warrior Sniper: Ghost Warrior Sniper: Ghost Warrior Sniper: Ghost Warrior Sniper: Ghost Warrior Sniper: Ghost Warrior Sniper: Ghost Warrior Sniper: Ghost Warrior Sniper: Ghost Warrior Sniper: Ghost Warrior Sniper: Ghost Warrior Sniper: Ghost Warrior Sniper: Ghost Warrior Sniper: Ghost Warrior Sniper: Ghost Warrior Sniper: Ghost Warrior Sniper: Ghost Warrior Sniper: Ghost Warrior Sniper: Ghost Warrior Sniper: Ghost Warrior Sniper: Ghost WarriorCímkék:  Sniper, City Interactive, mesterlövész, PC játék, teszt, Ghost Warrior


lap teteje

SPIDERNET ´99


© 2008-2021 - hardver-teszt.hu - Minden jog fenntartva