Gigabyte GO OC 2010 - videós beszámoló


Szerző: certamen | Dátum: 2010-07-26 10:44:11 | Rovat: TuningGO OC 2010 - magyarországi forduló - videó:


Nemrég megígértük, hogy a GO OC 2010 hazai fordulóján készített képsorainkat hamarosan megmutatjuk. Ennek most jött el az ideje, főleg azért, mert a múlt héten lezajlott európai selejtezőn a magyar nyertes is megmutathatta mire képes. Sajnos toyone a nemzetközi mezőnyben nem úgy szerepelt, mint idehaza, de mi így is gratulálunk a 12. helyezéshez. Most pedig jöjjön a videó, avagy, hogyan jutott el toyone a GO OC 2010 mallorcai fordulójára:Aki további fotókat szeretne látni a rendezvényről, az lesse meg korábbi hírünket, ahol harmincöt képből álló galériát talál.Gigabyte GO OC 2010 - Intel, Kingston és Enermax alkatrészekkel:


Túl hosszan senkit sem szeretnék untatni a GO OC-n szerzett tapasztalataimmal, azonban az ott megjelent gyártók megérdemelnek néhány mondatot. Elsőként természetesen a Gigabyte érdemel dicséretet, akik alaplapot és videokártyát biztosítottak a versenyzőknek. (Meg mellesleg helyszínt, nitrogént, hostesseket, kaját, meg üdítőt..) Az alaplap ezúttal a Gigabyte X58A UD3R modellje volt, míg videokártyából HD 5670-nel dolgozhattak a versenyzők.


Gigabyte GO OC 2010 - videós beszámoló

Gigabyte GO OC 2010 - komponensek


Elsősorban azért jó dolog részt venni a GO OC-n és a hasonló rendezvényeken, mert olyasmit is láthat az ember, amit máskor biztosan nem. A GO OC 2010-en például Intel 980X Gulftown processzor is járt a kezemben, ami más hétköznapokon nem szokott előfordulni. Az alaplap és a proci mellett fontos szerep jutott a memóriáknak is, ezeket a Kingston biztosította, háromcsatornás 2000 MHz-es HyperX kit-ek személyében. Szintén Kingston gyártmányú volt a rendszert futtató SSD meghajtó. Ahogy mondani szokás, a tuning nem jött volna létre, ha nincs az Enermax. Ez a cég 800W-os MODU87+ tápegységekkel segítette a versenyzők munkáját, tehát energiából sem volt hiány.


Gigabyte GO OC 2010 - videós beszámoló

Gigabyte GO OC 2010 - zajlik a tuning


Miért volt fontos - ha csak említés szinten is - végigmenni a komponenseken? Azért, mert a támogató brand-ek bizonyították, hogy az alkatrészeik még extrém körülmények között is megbízható, stabil társai a felhasználónak. Mivel otthon elég kevesen hűtenek és tuningolnak folyékony nitrogénnel, nyugodtan mondhatjuk, a fent ismertetett hardverek a mindennapos használatot éveken át stabilan fogják bírni. A Gigabyte, a Kingston, az Intel és az Enermax is letett idén valamit az asztalra, méghozzá nem csak tőlünk nyugatra és keletre (szinte ellenőrizhetetlenül messze), hanem itt, Magyarországon is. Ezzel zárom soraimat, bízva abban, hogy más gyártók is kedvet kapnak a hasonló rendezvények szervezéséhez, ahol bizonyíthatják, az ő cuccaik is vannak olyan jók, mint videónkban szereplők..


Gigabyte GO OC 2010 - videós beszámoló

Gigabyte GO OC 2010 - szervezők és résztvevők

Címkék:  Gigabyte, GO OC 2010, tuning, verseny, videó, nitrogén, Intel, Kingston


lap teteje

SPIDERNET ´99


© 2008-2022 - hardver-teszt.hu - Minden jog fenntartva