Blur - Power Up - játék teszt (HD)


Szerző: Sectum | Dátum: 2010-07-26 10:44:03 | Rovat: JátékBlur - a Project Gothem Racing készítőitől - videó (HD):


Megérkezett az igazi nyár, ezzel együtt pedig a kikapcsolódás ideje. Rendszeres látogatóinknak biztosan feltűnt, hogy mostanában sok játék tesztet és játékosoknak készült alkatrészt mutatunk be, de ez nyáron talán nem meglepő. Soron következő alanyunk a Blur, egy igazi Power Up arcade autós játék. HD videónkból kiderül, mennyire nyújt tartós szórakozást és milyen élményt kínál a - főleg multiplayer játékmódjával jeleskedő - Blur:
Blur - játékmódok, autók, pályák:


A Blur egy vicces intróval indul, ami már az első pillanattól kétségtelenné teszi a játékos számára, hogy egy teljesen komolytalan stuff fut a számítógépén. Alapvetően egy pályaversenyekből álló, Power Up autós játékról van szó, ahol a szórakoztatásé a főszerep. Single Player kampányunk kilenc fejezetből áll. Ezekben a fejezetekben különböző versenyeken vehetünk részt és persze újabbnál újabb autókat próbálhatunk ki. Ha már szóba kerültek az autók, rögtön egy kis dicséret a készítőknek: nem kevesebb, mint ötven licencelt (eredeti kinézet, eredeti elnevezések) autóval száguldozhatunk, amiért már önmagában is megéri kipróbálni a Blur-t.


Blur - Power Up - játék teszt (HD)

Blur - Power Up - mindent a szórakoztatásért


Versenyeket tizenkét pályán nyomhatunk, melyek között a valóságból átültetett New York Brooklyn, Hollywood, Los Angeles és Barcelona is szerepel. Sajnos a Power Up-okkal dúsított száguldás körpályákon zajlik, mindössze egyetlen helyszín áll etapokból.


Blur - Power Up - játék teszt (HD)

Blur - látványos, modern környezetben


Többször is szó esett a Power Up-okról, azonban még nem írtuk le mik is ezek. Nos, a verseny közben, a pályán elhelyezett kis dobozokról van szó, melyek növelik az autó sebességét, rakétákat adnak a játékos kezébe, vagy éppen lökéshullámmal bénítják meg az ellenfeleket. Single Player módban hasznos, multiban viszont kifejezetten szórakoztató ezek használata, de ezen ne lepődjünk meg, hiszen az egész Blur a Power Up-okra épül. A multiról annyit érdemes tudni, hogy helyi hálóban több gépen, vagy osztott képernyőn játszhatunk ismerőseink, barátaink ellen.


Blur - Power Up - játék teszt (HD)

Blur - multiplayer osztott képernyőn


Ami a gépigényt illeti, ismét három konfiguráción teszteltük a Blur-t. 1680x1050-es felbontással (max grafikán) a Core 2 alapú gépben GTS 250 videokártyával csak 20-25 FPS volt az átlag, míg a Core i5-ön GTX 260-nal már 40-50 FPS is elérhetőnek bizonyult. Az Aspire 8943G notin, i5-430M kockával és Mobiliy HD 5650-nel csak 1600x900-ban volt élvezhető a Blur (ez 27 FPS-t jelent). Rendszer követelményként tehát egy magas órajelű Core 2 // Athlon II + GeForce GTS 250 // HD 5770 és legalább 3GB RAM jelölhető meg minimumnak, az 1680x1050-es futattáshoz.


Blur - Power Up - galéria:


Blur - Power Up - borító Blur - Power Up - intro Blur - Power Up - sigle player kampály Blur - Power Up - küldetés Blur - Power Up - BMW 1-es széria Blur - Power Up - Dodge Challenger SRT6 Blur - Power Up Blur - Power Up Blur - Power Up Blur - Power Up Blur - Power Up Blur - Power Up Blur - Power Up Blur - Power Up Blur - Power Up - multiplayer Blur - Power Up Blur - Power Up - multiplayer Blur - Power Up Blur - Power Up - multiplayerCímkék:  Blur, Power Up, autós játék, teszt, HD, verseny


lap teteje

SPIDERNET ´99


© 2008-2022 - hardver-teszt.hu - Minden jog fenntartva