Packard Bell EasyNote TJ75 notebook


Szerző: certamen | Dátum: 2010-07-26 10:43:21 | Rovat: NotebookAz Acer égisze alatt - Packard Bell EasyNote TJ75 - videó:


Néhány napja azt ígértük, hogy bemutatjuk a Packard Bell EasyNote TJ75 notit, így most ennek jött el az ideje. Mint az ismeretes, a Packard Bell nemrég elvesztette függetlenségét és az Acer csoport tagjaként működik tovább. A termékek elsősorban az ötletes és design-os külsejükről ismerhetők fel, ráadásul rendszerint egészen barátságos áron. Mostani videós tesztünk főszereplője a már említett EasyNote TJ75 lesz, ami az Aqua Elecromax üzleteiben éppen akciósan (169.900 Ft-ért) vásárolható meg:A videóban nagyjából mindent elmondtam és megmutattam, amit érdekesnek gondolok (sőt, a cikk végén még magunkhoz képes is sok fotót tartalmazó galéria díszeleg), azonban van néhány olyan apróság, amire itt, az írásos részben is felhívnám a figyelmet.


Packard Bell EasyNote TJ75 notebook

Packard Bell EasyNote TJ75Packard Bell EasyNote TJ75 - kellemes külső:


Kezdjük az ismerkedést a TJ75 külsejével. Számomra nagyon szimpatikus volt például a bekapcsoló gomb elhelyezése, ami a kijelző zsalujába került. Szintén jópofa megoldás, hogy a billentyűzet fölött érintő gombok kaptak helyet, melyekkel a WiFi, a hangerő és a touch pad ki/be-kapcsolás is vezérlehető. Ha már szóba hoztam a tapipadot, itt is találtam egy apró, de jópofa megoldást: a bal és jobb gomb egyetlen lap alatt húzódik meg, melybe a gyártó nevét kifejezetten igényesen tüntették fel.


Packard Bell EasyNote TJ75 notebook

Packard Bell EasyNote TJ75 - csatlakozók


A külsőnél maradva dicséretet érdemel a csatlakozók mennyisége és azok elrendezése is. A jól átgondolt tervezés folytán mindenhez kényelmesen odaférünk, legyen szó a HDMI, USB, vagy kártyaolvasó konnektorról. Ami a külső burkolatot illeti, szintén nem lehet egy rossz szavam sem, elvégre ízléstől függetlenül meg lehet barátkozni a felületek színével.


Packard Bell EasyNote TJ75 - átlagos belső:


Belbecs. Mondhatni átlagos, azonban nem pejoratív, hanem olyan mindennapi értelemben. A hardver környezetet alkotó Core i3 processzor, 4 GB DDR3 memória, Radeon HD 5470 videokártya és 320 GB winchester ebben az árfekvésben manapság teljesen megszokott.


Packard Bell EasyNote TJ75 notebook

Packard Bell EasyNote TJ75 - felszereltség


Ami kifejezetten szimpatikus volt, hogy a Windows 7 olyan előtelepített változatát kínálja a Packard Bell EasyNote TJ75, ami nagyjából 5-8 perc alatt használatra kész. Egyéb szoftverek terén a próba Office és a Power DVD szintén mindennapos jelenség, azonban apró extra itt is akad. Ez az extra nem más, mint a Packard Bell GameZone, amiben közel 300 játékhoz férünk hozzá.


Packard Bell EasyNote TJ75 - értékelés, árak:


A pozitív videó és a dicsérő szavak után gondolom senkit sem lep meg, hogy vásárlási ajánlatot kap a Packard Bell EasyNote TJ75. Az ár esetünkben 169.900 Ft, amit egy ötöst tartalmazó bizonyítvánnyal 164.900-ra szoríthatunk le, legalábbis az Aqua Electromax üzleteiben. A kellemes külső, a korrekt hardver környezet a két év garancia és az előtelepített Win7 ennyit megér, persze csak akkor, ha van 165.000 Ft-unk laptop vásárlásra.


Packard Bell EasyNote TJ75 notebook


A videós tesztben bemutatott Packard Bell EasyNote TJ75 notebook az Aqua Electromax-tól érkezett hozzánk. Köszönjük a tesztmodellt!


Packard Bell EasyNote TJ75 - galéria:


A leírásban nem (a videóban is csak néhány dologról) esett szó a teljesítményről és az akkus üzemidőről, a galéria viszont minden adatot tartalmaz:

Packard Bell EasyNote TJ75 - ár Packard Bell EasyNote TJ75 Packard Bell EasyNote TJ75 - doboz Packard Bell EasyNote TJ75 - doboz Packard Bell EasyNote TJ75 - PB logo Packard Bell EasyNote TJ75 - adatok Packard Bell EasyNote TJ75 - szemből Packard Bell EasyNote TJ75 - töltés és bekapcs visszajelző Packard Bell EasyNote TJ75 - burkolat Packard Bell EasyNote TJ75 - touch pad Packard Bell EasyNote TJ75 - keyboard Packard Bell EasyNote TJ75 - keyboard Packard Bell EasyNote TJ75 - kamera Packard Bell EasyNote TJ75 - fényerő állító Packard Bell EasyNote TJ75 - gombok Packard Bell EasyNote TJ75 - billentyűzet Packard Bell EasyNote TJ75 - ATi, Intel Microsoft Packard Bell EasyNote TJ75 - Ethernet, DSub Packard Bell EasyNote TJ75 - bekapcsoló gomb Packard Bell EasyNote TJ75 - USB Packard Bell EasyNote TJ75 - kártyaolvasó Packard Bell EasyNote TJ75 - érintő vezérlők Packard Bell EasyNote TJ75 - érintő vezérlők Packard Bell EasyNote TJ75 - specifikációk Packard Bell EasyNote TJ75 - akciós felhívás Packard Bell EasyNote TJ75 - Everest összegzés Packard Bell EasyNote TJ75 - memória olvasás Packard Bell EasyNote TJ75 - CPU Queen Packard Bell EasyNote TJ75 - CPU teszt Packard Bell EasyNote TJ75 - akku üzemidő Packard Bell EasyNote TJ75 - GameZone Packard Bell EasyNote TJ75 - fénykép a beépített kamerával Packard Bell háttérkép Packard Bell háttérkép Packard Bell háttérképCímkék:  Packard Bell, akció, EasyNote, TJ75, laptop, Aqua, Core i3


lap teteje

SPIDERNET ´99


© 2008-2022 - hardver-teszt.hu - Minden jog fenntartva