Facebook játékajánló 1. rész - kis kikapcsolódás


Szerző: Mico | Dátum: 2010-06-04 16:20:52 | Rovat: JátékFishville - csinosítsd az akváriumod:


Fishville - csinosítsd az akváriumod

Mikor regisztráltam a facebookon, szinte az első játékok között volt a Fishville amivel játszottam. Ez egy akváriumos játék, ahol úgy szerezhetsz minél több tapasztalati pontot, illetve pénzt, hogy „felneveled” a halakat.

Ha elérték a felnőtt kort a fisheink, akkor ki kell őket pecázni, így gyűlik a sok-sok pénz. Különböző növekedési időtartamú halak vannak, a pár percestől a több naposakig, így ha nincs időd kiszedni, vagy etetni az akvárium lakóit, akkor sem pusztulnak el, ha több naposat „telepítünk”. A pénzből vásárolhatsz különböző dekorációkat, amikkel díszítheted a játékteredet. Tapasztalati pontok gyűlésével pedig egyre magasabb szinte juthatsz.

Country Life - termelj minél többet:


Country Life - termelj minél többet

Ez egy termelős, farmos játék, ahol nem az a cél, hogy minél szebb legyen a farmod, hanem az, hogy minél többet termelj. Többféle növényt ültethetsz, különböző érési időkkel és a lényeg, hogy sosem rohad el a növény, akkor sem, ha hetekig nem nézel a birtokodra.

A megtermelt cuccokat tovább hasznosíthatod, vagy eladhatod, amiből gyűlik a pénz. Ha nem vagy lusta, érdemes tovább hasznosítani, hiszen azzal szerzed a legtöbb tapasztalati pontot. A kukoricát odaadhatod a tyúkoknak, akik tojást tojnak, a tojás pedig a malomba teheted, ahol a búzából készült liszttel és - a lóhere tehénnel való megetetése után fejt - tejjel együtt kenyeret készíthetsz. Minden egyes lépcső után kapsz tapasztalati pontot, és egyre drágábban adhatod el a dolgokat.

Petville - tartsd rendben kedvenced háza táját:


Petville - tartsd rendben kedvenced háza táját

Ebben a játékban, egy saját magad által kreált háziállatnak adhatsz szerető otthont. Ha kész a karaktered, akkor nincs más dolgod, csak, hogy berendezd a lakását. Első körben a nappaliját, majd a konyhát, a hálót, a garázst, a fürdőt, a kertet és a többi szobát csinosíthatod. A lakás azonban koszolódik, úgyhogy takarítani kell. Ha összeszeded a szanaszét hagyott kajamaradékokat, és papírokat, akkor sok tp-t szerezhetsz, amivel mindig magasabb szintet érsz el.

A különböző helységeket, pedig csak fejlődéssel érheted el. Ha unatkozol, akkor elmehetsz játszani, levegőbuborékokat pukkasztani, vagy éppen vásárolni. Ne felejtsd el azt sem, hogy a háziállatod is megéhezhet, illetve piszkos lehet, tehát etetésre és fürdetésre is szüksége van. A játék folyamán különböző küldetéseket is végrehajthatsz, amikért jutalom jár.
Treasure Isle - fedezd fel a szigetek kincseit:


Treasure Isle - fedezd fel a szigetek kincseit

A hajótörött élete és kincsvadászata. Röviden így is leírhatnánk ezt a játékot. Van egy saját szigeted, ami csak a Te birodalmad, dekorálhatod, ahogy neked jólesik. Ha utazásra vágysz, akkor az összeeszkábált kis csónakodra pattanhatsz és a különböző lakatlan szigetekre látogathatsz.

A szigeteket úgy hódíthatod meg, ha az egyes földterületeket felásod. Az ásásért tapasztalati pont, pénz, gyümölcs illetve hasznos dolgok járnak. A gyümölcs arra jó, hogy minél több energiád legyen a felásáshoz. Ha az elfogy, akkor a főfalra kitéve az energia ikont kérhetsz pótlást a társaidtól. A szigetek látogatásakor küldetésed is van. Össze kell gyűjtened a különböző kollekciók darabjait, melyeket a kincses ládákban találod meg. Ha megvan minden darab, akkor sok-sok arany boldog tulajdonosa leszel.

További képek a fenti játékokról:


Country Life Country Life Fishville Fishville Fishville Fishville Petville Petville Petville Petville Petville Treasure Isle Treasure Isle Treasure IsleCímkék:  facebook, játék, halak, farm, sziget, kincs, flash


lap teteje

SPIDERNET ´99


© 2008-2022 - hardver-teszt.hu - Minden jog fenntartva