A.C.Ryan - Playon!HD és Playon!HD mini


Szerző: certamen | Dátum: 2010-05-14 09:50:35 | Rovat: MultimédiaMédia lejátszók A.C. Ryan módra - videós ismertető és teszt:


Két új média lejátszóval gazdagodott a hazai piac, méghozzá egy olyan jónevű gyártó védnöksége alatt, mint az A.C. Ryan. Bár a cég termékei eddig is jelen voltak a magyar piacon, áruk és prémium mivoltuk miatt mi nem foglalkoztunk velük aktívan. Most a FlashPoint-nak köszönhetően váltak elérhetővé a megfizethető árú, azonban mind szolgáltatásban, mind képességekben igazán versenyképes média playerek.


A.C.Ryan - Playon!HD és Playon!HD mini

videónk főszereplői: A.C.Ryan - Playon!HD és Playon!HD mini


A termékek (Play!ON HD és Playon!HD mini) bemutatását két részre bontottuk. Videónk első felében a csomagolás, a kellékek áradata, a támogatott formátumok és a Playon!HD merevlemezes opciója kapta a főszerepet:


A.C.Ryan - Playon!HD és Playon!HD mini - ismerkedés (10p:21mp)


A videó második felében választ kapunk a használat során felmerülő főbb kérdésekre, vagyis: Képes-e az A.C.Ryan Playon családja akadás mentesen játszani a 1080p-s HD filmeket? Mit szólnak a média dobozok a nagyfelbontású fotókhoz? Mennyire praktikus (és használható) a távirányító? Mennyibe kerülnek az új Playon!HD és Playon!HD mini média lejátszók?


A.C.Ryan - Playon!HD és Playon!HD mini - a teszt (7p:17mp)Részletes videó után néhány sor a Playon!HD termékekről:


Mivel a videóban elég részletesen tárgyaltuk a tesztalanyok képességeit és a hozzájuk kapcsolódó kiegészítőket, így most írásban tényleg csak néhány, mindenképpen említést érdemlő dolgot emelnénk ki.

Kezdjük a távirányítóval, ami az Asus és a WD hasonló termékeihez képest kifejezetten kellemes meglepetés volt. Mind a gombok száma, mind pedig a távirányító kivitelezése példaértékű, főleg annak fényében, hogy a konkurensekhez képest semmiféle ár prémiumot nem kell fizetnünk. Szintén említést érdemel az ajándék HDMI kábel, ami egyáltalán nem megszokott kellék az átlag média lejátszók dobozában.


A.C.Ryan - Playon!HD és Playon!HD mini

A.C.Ryan - Playon!HD távirányító


Van a most tesztelt két Playon!HD között egy alapvető különbség, amire a videóban is felhívtuk a figyelmet. A Playon!HD nagyobb, azonban ennél fogva több funkciót is kínál nekünk. Az egyik ilyen a HDD beépítésének lehetősége, a másik egy kártyaolvasó nyílás jelenléte. Fontosnak tartom leírni is, hogy aki külső adattárolóval (pendrive, winchester) szeretne filmeket nézni, az válassza a Playon!HD mini-t, hiszen kisebb és olcsóbb is, míg aki a beépített winyóra esküszik, annak a Playon!HD a jó választás.


A.C.Ryan - Playon!HD és Playon!HD mini

A.C.Ryan Playon!HD - beépíthető egy 3,5"-os merevlemez is


Nem írtunk még a média tartalmak kezeléséről. Nem véletlenül, ugyanis nincs mit mondani. A Playon!HD mindent lejátszik, mindennel elboldogul, formátumtól, felbontástól és mérettől függetlenül. Lehet szó 1080p-s mkv-ról, 10MP-es fényképről, vagy bármilyen más multimédia formátumról, a Playon!HD és HD mini probléma nélkül végzi a dolgát.


Elérkeztünk a cikk egyik sarkalatos kérdéséhez, az értékeléshez. Visszatekintve az Asus O!Play és a WDTV Live tesztünkre az a kép alakult ki bennünk, hogy a Playon!HD mini tuti jó vétel! Mindössze 30.000 Ft-os árával, két éves garanciájával, ajándék HDMI kábelével és remekbe szabott távirányítójával a nappali kiemelt szereplőjét látjuk benne.


A.C.Ryan - Playon!HD és Playon!HD mini

A.C.Ryan Playon!HD mini - vásárlási ajánlatot érdemelt


A Playon!HD beépíthető winchesteres változata egyedül ára miatt vérzett el a plecsnik osztogatásakor, elvégre az 50.000-es árcédulájával kevésbé szimpatikus, mint a 20.000-rel olcsóbb kistestvér.


A.C.Ryan Playon!HD és Playon!HD mini - galéria:


A.C.Ryan PlayON! HD és Mini dobozokkal együtt A.C.Ryan logó A.C.Ryan PlayON! HD média lejátszó hátlapi panel A.C.Ryan PlayON! HD doboz oldalról A.C.Ryan PlayON! HD média lejátszó és doboz A.C.Ryan PlayON! HD - a hűtés A.C.Ryan PlayON! HD - támogatott formátumok A.C.Ryan PlayON! HD - HDD hely A.C.Ryan PlayON! HD és Mini - hátlapok A.C.Ryan PlayON! HD Mini hátlap A.C.Ryan PlayON! HD Mini és doboz A.C.Ryan PlayON! HD Mni doboz közelről A.C.Ryan PlayON! HD és Mini - méretarányok A.C.Ryan PlayON! HD Mni fedlap A.C.Ryan PlayON! HD - winchester beszerelésre kész A.C.Ryan PlayON! HD - távirányító A.C.Ryan PlayON! HD - távirányító A.C.Ryan PlayON! HD - távirányító számgombok A.C.Ryan PlayON! HD - távirányító szemböl A.C.Ryan PlayON! HD - SATA csatlakozók A.C.Ryan PlayON! HD - USB csatik A.C.Ryan PlayON! HD - fedlap

Videós tesztünkben a FlashPont Kft-től kapott A.C.Ryan Playon!HD és PlayonHD mini média lejátszókkal dolgoztunk. Köszönjük a teszt modelleket.
lap teteje

SPIDERNET ´99


© 2008-2022 - hardver-teszt.hu - Minden jog fenntartva