Asus uBoom Q és MS246H - jó páros


Szerző: insolens | Dátum: 2010-03-31 21:30:19 | Rovat: MultimédiaTartalom:Nagy monitor és erős hangszóró - videó a videó nézésről:


Ahogy a cikk bevezetőjében is állt, ma egy monitor és egy hangszóró lesz a vendégünk. Mindkét modell Asus gyártmány, méghozzá a javából. Mit is jelent ez a gyakorlatban? Egy 24”-os csodálatos megjelenésű kijelzőt (MS246H) és egy egészen jól hangzó speakert (uBoom Q). Videónk alapötletét az adta, hogy a laptopon történő videó nézés nem felétlen csak móka és kacagás. A hangszóró erőtlen, a kijelző kicsit, így pedig a filmnézés öröme hamar elveszik. Asus-os vendégeink most orvosolják a problémát, méghozzá a következőképpen:MS246H monitor és uBoom Q hangszóró - (a videó hossza 10p:09mp)
A folytatásban - MS246H és uBoom Q - adatok, árak:


A videó különösebben sok kommentárt nem igényel, így a következő oldalon főleg képeket és specifikációs adatokat közlünk tesztünk főszereplőiről. Az MS246H monitor elsősorban méretével és design-jával, míg az uBoom Q kissé visszás árazásával vívta ki érdeklődésünket. Következzenek tehát a technikai adatok és a szokásos galéria..


Asus uBoom Q és MS246H - jó páros

Asus uBoom Q és MS246H - jó párostovább

SPIDERNET ´99


© 2008-2022 - hardver-teszt.hu - Minden jog fenntartva