Kibővült a VGA összehasonlító - VIDEÓ


Szerző: certamen | Dátum: 2010-03-13 17:54:26 | Rovat: HardverTartalom:VGA összehasonlító bővítés - videózás a Bluechipben:


Tavaly év végén úgy éreztük, kicsit elmaradtunk a VGA összehasonlító karbantartásával, ezért kampányszerű tesztelésbe kezdtünk. A feladat adott volt, pótolni kell az összehasonlítóból hiányzó videokártyákat és tesztprogramokat. Ennek jegyében érkeztünk a Bluechip szaküzletébe, ahol a korábban már látott LCD TV-n teszteltünk, a boltba látogatók nagy örömére:Kibővült a VGA összehasonlító - (a videó hossza 9p:30mp)A videóban látható az év végi kínálat színe java, illetve az is, hogyan zajlik a tesztelés. Mivel a Bluechipben „csak” 10 VGA volt velünk, az azóta eltelt időben újabb és újabb kártyákkal bővítettük a kínálatot. Ennek eredményeként nagyjából 30 tesztprogrammal hasonlítható össze közel 100 videokártya 730 teszteredménye.


A VGA összehasonlító működése

kis erősítés a VGA összehasonlítónakA folytatásban - hogyan működik, mivel és mit mértünk:


Aki a videóban látottakat kevésnek tartja, lapozzon tovább, hiszen a folytatásban bemutatjuk a VGA összehasonlító működését, illetve kitérünk arra is, hogy jelenleg mely karik kapnak helyet benne. Szó lesz még a Bluechipes mérések eredményeiről, valamint a tesztgépről és a kampányszerű teszteléskor szerzett tapasztalatainkról is.


A VGA összehasonlító működése

kezdődik a mókatovább

SPIDERNET ´99


© 2008-2022 - hardver-teszt.hu - Minden jog fenntartva