Asus O!Play vs WD TV Live - média lejátszók


Szerző: certamen | Dátum: 2010-01-27 19:27:55 | Rovat: MultimédiaTartalom:Új irányzat a házimozi világában:


Manapság igen divatos a filmeket valamilyen multimédia center segítségével nézni, miközben az asztali DVD lejátszók kora hanyatlik. Mi is ilyen irányban tettünk kirándulást, méghozzá két, igazán jópofa multimédia player segítségével. A feladat adott: egy pendrive-on elhelyezett média tartalmat szeretnénk megtekinteni, PC és minden szakértelem nélkül..Asus O!Play vs WD TV Live - média lejátszók tesztje (a videó hossza - 12p:44mp)(A címben - kissé hanyagul - mkv-nak tituláltuk a H.264 filmeket, pedig a HD tartalmak csak Kelet-európában jelentenek egyet a matrioska kiterjesztéssel. Valójában BlueRay filmekről kellene beszélnünk, hiszen az mkv formátum már valamilyen „letöltést” feltételez.)


Asus O!Play vs WD TV Live - média lejátszók

Asus O!Play vs WD TV Live - kemény ütközet lesz


Az Asus és a WD még idejében meglovagolta korunk egyik legnépszerűbb filmnézési formáját, a „letöltöm, kiteszem pendrive-ra, megnézem” módot. Tesztünkben a két említett gyártó (vagyis az Asus és a WD) 1-1 média player-ét vizsgáljuk, méretük, színük, csatlakozóik, képességeik és nem utolsó sorban áruk alapján.


A két versenyző - erős marketing háttérrel:


A két versenyző ezúttal az Asus O!Play és a WD TV Live. Természetesen a gyártók ugyanazt ígérik, vagyis könnyű összeszerelést, kényelmes használatot és naprakész képességeket.


Asus O!Play vs WD TV Live - média lejátszók

Asus O!Play vs WD TV Live - a reklám mindkét oldalon ugyanazt ígériAsus O!Play vs WD TV Live - média lejátszók

WD TV Live - azért ennyire nem idilli a használat


Videónk a Bluechip szaküzletében készült, ahol egy méretes LCD TV és Kata is rendelkezésünkre állt. Közreműködésüket ezúton is köszönjük.


tovább

SPIDERNET ´99


© 2008-2022 - hardver-teszt.hu - Minden jog fenntartva