Silicon USB SSD-k és Seagate Replica - VIDEÓ


Szerző: certamen | Dátum: 2009-12-06 19:19:06 | Rovat: HardverTartalom:Adatmentés, adatszállítás – hogyan, mivel?


Biztos sokaknak okoz problémát, hogy miként tárolják, archiválják, illetve hordozzák adataikat – lehetőleg gyorsan és hosszú távon is megbízható módon. Mostani videónk ebben próbál segítséget nyújtani: bemutatjuk a Silicon Power két SSD alapú eSATA csatolóval is ellátott pendrive-ját, illetve a Seagate mobil adatmentő egységét, a Replica-t.


Silicon Power eSATA SSD meghajtók és Seagate Replica HDD

Silicon Power eSATA SSD meghajtók és Seagate Replica HDD


Videónk első felében a Seagate Replica-t vizsgáljuk, megnézzük hogyan lehet konfigurálni, illetve mennyi ideig tart adatokat menteni vele. A videó másik részében a Silicon Power SSD alapú adattárolóival ismerkedünk, melyek közül egyet korábban már bemutattunk (igaz, nem videós formában). Akkor az új változat még nem volt kapható, most viszont a 64GB-os USB/eSATA verzióból és érkezett hozzánk egy példány:Silicon Power USB SSD-k és Seagate Replica videó (10p:26mp)
A folytatásban – adatok, tapasztalatok, fotók:


A cikk további részében előbb a Seagate Replica működéséről és specifikációiról lesz szó, miközben mutatunk pár képet az eszközről. Ezután a Silicon Power eSATA/USB SSD tárolóit is felboncoljuk, legalábbis ami a technikai adatokat és a külsőt illeti. Tesztünk végén szokás szerint értékeljük az elhangzottakat (és a tapasztalatokat), majd képgaléria és tesztajánló zárja a cikket.


tovább

SPIDERNET ´99


© 2008-2022 - hardver-teszt.hu - Minden jog fenntartva