Enermax Eco 80+ táp és Phoenix Neo ház - VIDEÓ


Szerző: certamen | Dátum: 2009-12-08 11:24:21 | Rovat: HardverTartalom:Egy hajókirándulás kellemes hozadéka:


Amikor szeptember közepén a Computer Emporium partnernapján jártunk, még nem is sejtettük, hogy milyen jelentőséggel bír az ott folytatott egyik beszélgetés. A hajókirándulás alkalmával ugyanis volt szerencsém beszélgetni kicsit az Enermax képviselőjével, aki számos (akkor még csak marketing maszlagnak tűnő) információval halmozott el.


Computer Emporium partnernap

Computer Emporium partnernap - beszélgetés Jeff-fel


A távol-keleti úriember - lelkem rajta, de a nevét nem jegyeztem meg, nevezzük Jeff-nek - szóval Jeff elmondta, hogy az Enermax más, mint a többiek. Például önálló tápegység gyárral rendelkezik (viccesen megjegyezte, ha Kínában járok, feltétlenül nézzek be hozzá) és a számítógép házaikat is maguk készítik.


Enermax: erő, innováció, dizájn

Enermax: erő, innováció, dizájn


Ebben (gondoltam én) nincs is semmi meglepő, hiszen így tesz a Chieftec és a többi igen jó nevű gyártó is. Pedig ez nem így van, legalábbis Jeff szerint, a nagy brandek közül egyedül az Enermax rendelkezik saját gyártósorral, tehát ők nem matricáznak, hanem terveznek és gyártanak.


Hallgassuk meg, mennyi az a 8,9dBA:


Szintén ezen a beszélgetésen hangzott el, hogy érdemes lenne tesztelnünk az Enermax Eco 80+ tápegység család egyik tagját. Az apropót az adta, hogy Jeff megtudta, videós portál vagyunk, így meg tudjuk mutatni, mennyire halk ez a táp széria. A terv most valósággá lett és egy videó keretében bemutatjuk az Enermax Eco 80+ (mindössze 8,9dBA-es) tápegységét és a szintén Enermax Phoenix Neo számítógép házát:

A videóban látott Enermax Eco 80+ tápról és a Phoenix Neo házról írásos (persze sok képpel színesített) beszámoló is készült, amit a következő oldalakon lehet megtekinteni. Aki további képeket szeretne látni az Enermax tápjáról és házáról, az képes oldalunkon számtalan nagyfelbontású fotót talál.


hardverkepek.hu - enermax galeria

hardverkepek.hu - enermax galeria


(A Jeff név nem véletlenül jött. Nemrég láttunk egy veszedelmes paródiát Eddie Izzard előadásában. Akit érdekel milyenek a computer zsenik a filmeken és milyen a rideg valóság Eddie olvasatában, feltétlen nézze meg!


tovább

SPIDERNET ´99


© 2008-2022 - hardver-teszt.hu - Minden jog fenntartva