HRP Partnernap 2009 – videós beszámoló


Szerző: certamen | Dátum: 2009-10-10 13:44:58 | Rovat: HardverTartalom:HRP Partnernap 2009 – videó beszámoló (2. rész):


Videós beszámolónk második részében az MSI CX és X Slim notebookjait promózza Csizmarik Judit. Bár az MSI egy P55 alaplap bemutatót is tartott, mi már korábban elég alaposan foglalkoztunk a témával (P55 videós bemutató), így erre külön nem térünk ki mostani videónkban. Kicsit könnyedebb vizekre evezve az emeleten berendezett „gamer” részleget látogattuk meg. Itt a Microsoft és az Activision közös munkájának gyümölcseként autó, repülő és gitár szimulátorral lehetett játszani.

A játékok után visszatértünk a hardver világba és megnéztük az Intel őszi előadását. Bár a prezentáció is érdekes volt, szerintünk az ez után készített riportból többet tudhatnak meg nézőink az Intel jövőbeli terveiről. A partnernap lezárásaként az Asus ultra hordozható notebookjairól tartott előadásra csüccsentünk be.


HRP Partnernap 2009 – videó beszámoló

HRP Partnernap 2009 – Microsoft, Activision sarokHRP Partnernap 2009 – videó beszámoló

HRP Partnernap 2009 – Asus komponensekHamarosan folyatatjuk:


A HRP Partnernap videós beszámolójának végére értünk, azonban nem fogytunk ki az újdonságokból és érdekességekből. Hamarosan a Computem Emporium és a Ramiris partnertalálkozójának videóit is közzé tesszük. Ezekben olyan különlegességekkel is találkozhatnak majd nézőink, mint az Asus MARS videokártyája, vagy az XFX HD 5870 Radeon újdonsága.
vissza

lap teteje

SPIDERNET ´99


© 2008-2022 - hardver-teszt.hu - Minden jog fenntartva