F.E.A.R. 2 – Project Origin


Szerző: NRB77 | Dátum: 2009-08-25 22:35:10 | Rovat: JátékTartalom:First Encounter Assault Recon


Úgy tűnik, hogy a játékkészítők szeretnek a régi, jól bevált címekhez nyúlni. Viszont egy nagysikerű első részt folytatni nem kis kihívás, mondhatjuk, hogy komoly felelőséggel jár. Immár a Warner Brothers alá tartozó Monolith csapata úgy döntött, hogy a Condemned játékok után (ezekből úgy tudom, hogy csak az első rész jött ki PC-re is, ami nekem összességében tetszett) folytatni kívánja a First Encounter Assault Recon-t, azaz a F.E.A.R.-t.


F.E.A.R. 2 – Project Origin

F.E.A.R. 2 – Project Origin: tervek


Idő közben a csapat elvesztette a játék nevének használati jogát, így nemrég még úgy tűnt, hogy a címe simán csak Project Origin lesz (egy névadó pályázat is volt hirdetve ez ügyben). Ám a szerencse úgy hozta (pontosabban a Vivendi és az Activision fúziója is szerepet játszott ebben), hogy mégis használatba vehették az áhított főcímet. A dolog szépséghibája, hogy az alapjátéknak volt már két kiegészítője, amik a Monolith falain kívül készültek és más mederbe vitték a történetet (ezekkel nem játszottam).

Az eredeti készítők úgy döntöttek, hogy figyelmen kívül hagyják a mostoha mellékszálakat és a játékot ott folytatják, ahol abbahagyták…pontosabban 30 perccel a bomba ledobása (azaz az első rész befejezése) előtt. Itt a folytatásban egy másik csapat katonáját, Michael Backet őrmestert irányíthatjuk, akinek a belépő küldetése az első részből már ismert Genevieve Aristide, az Armacham vezetőjének a begyűjtése lenne, ha a dolgok nem sülnének el balul.


F.E.A.R. 2 – Project Origin


F.E.A.R. 2 – Project Origin


A bomba becsapódása után Alma Wade teljesen elszabadul és csillapíthatatlan bosszúszomjával írt mindenkit, akit ér. Természetesen nekünk kell megállítani a leányzót, miközben Ő módszeresen rémképekkel bombázza az elménket és tizedeli a csapatunkat. Egy tökéletes folytatásnak lehetünk tanúi, ami a FEAR rajongóknak mindenképpen kötelező darab.


tovább

SPIDERNET ´99


© 2008-2022 - hardver-teszt.hu - Minden jog fenntartva