Shuttle K48 barebone


Szerző: insolens | Dátum: 2009-02-06 10:58:08 | Rovat: HardverTartalom:


A csomagolás (amúgy nagyon helyesen) láthatóan újrahasznosított papírból van. A feliratok egészen szolidak, virág, mosoly, dokumentum és kávé látható a Shuttle felirat alatt.


Shuttle K48A szerkesztő közbeszól:

Bizony, bizony, a virágot követi a mosoly. Ezután következik a dokumentum, azaz a házasság, ami nem más, mint egy langyos kávé. Mi ebből a tanúság? Ne vegyünk virágot szívünk szerelmének, mert akkor nincs menekvés. Ajándékozzunk inkább Shuttle barebone-t, abból nem lehet baj.. (Hölgy olvasóinktól elnézést kérek!)


A csomagolásnál maradva még egy gondolat erejéig: van egy matrica a doboz oldalán:


Shuttle K48


Eszerint, 2008-ban a K48-as Shuttle volt a legjobb árú barebone Japánban. Nemsoká meglátjuk, nálunk is lehet-e „best price” terméket varázsolni belőle..


Shuttle K48


Külsejében teljesen kommersz a K48, fekete burkolattal és egy optikai meghajtó hellyel az elején. Elméletileg, a felhasználónak lehetősége van az előlapot lecserélni, amennyiben a gyárilag kialakított színvilág nem felel meg neki. Sajnos ennél többet erről nem tudunk írni, mivel a gyártó oldalán sincs ennél több és mi sem akartuk atomjaira szedi a tesztalanyt.

A D10-nél is megjegyeztük és itt is elmondjuk, hogy szerintünk igazán tehettek volna egy USB-t az előlapra, mivel így mindenképpen USB HUB kell a kényelmes pendrive használathoz.

A K48 mérete megfelel a Shuttle szabványos barebone méreteinek:

Szélesség: 20 cm
Magasság: 18,5 cm
Hosszúság: 29,5 cm

A K48 súlya üresen kb. 4 kg, alkatrészekkel megrakva pedig majd 6 kiló. Ez nem is sok, nem is kevés, bár kétlem, hogy bárki hurcolni akarná barebone gépét.

Jópofa ábrával hívja fel a figyelmünket a Shuttle, hogy mit ne csináljunk a K48-cal:


Shuttle K48

(Ne ültessünk elefántot a tetejére, egy lavór vízben ne tegyük ki a napra és ne takarjuk be, mert egyáltalán nem fázós.)

A burkolatot hátul négy kézzel is kitekerhető csavar rögzíti, ezek eltávolításával juthatunk hozzá a gép belsejéhez..


vissza

tovább

SPIDERNET ´99


© 2008-2021 - hardver-teszt.hu - Minden jog fenntartva