Elhanyagolt gyártók, avagy spóroljunk ésszerűen


Szerző: Umbra | Dátum: 2008-11-23 22:20:58 | Rovat: HardverTartalom:


A legnagyobb márkák mellett, mint pl. az Asus vagy az Msi, vannak kisebb, méltatlanul elhanyagolt barnad-ek is. Ilyen, többek között az ASRock, a Biostar vagy a Jetway. Ezek a márkanevek biztosan sokaknak idegenként hangoznak, pedig mindnek megvan a maga különlegessége. Arról, hogy miért nem lehet idehaza kapni (Biostar), vagy miért olyan rossz a megítélésük (ASRock) az egyes márkáknál külön-külön kitérünk.


ASRock, Biostar, Jetway


A bevezető rész címe nem véletlenül lett „A jó bornak nem kell cégér?” kérdés. Azt szokták mondani, hogy egy jó termék eladja magát.. Ez igaz is, de ha a vásárló sosem hallott róla, vagy ha igen, akkor is csak rosszat, aligha fogja kipróbálni. Ez elsősorban az ASRock-ra jellemző idehaza, de amíg lehetett kapni, a Biostar is hasonló gondokkal küszködött.

Mai ismertetőnkben a három kiválasztott márkán keresztül megpróbáljuk bemutatni, miért érdemes néha a kevésbé márkás, ám sokkal jobb ár/érték arányú termékeket keresni. Ez a téma most különösen aktuális, elvégre a dráguló dollár és az ezzel egyenes arányban emelkedő hardverárak mindenkit megfontoltabb vásárlásra ösztönöznek!


tovább

SPIDERNET ´99


© 2008-2021 - hardver-teszt.hu - Minden jog fenntartva