Arctic Gym - interaktív játék szőnyeg


Szerző: Mico | Dátum: 2010-08-09 15:52:14 | Rovat: JátékArctic Gym - szórakozás és mozgás otthon:


Az Arctic névre való váltás egyre jobban igazolja, hogy a gyártó már korántsem a hűtési megoldásokra fekteti a hangsúlyt. Egyre inkább betörnek a játék piacra, de nem a lövöldözős számítógéphez kötött játékokról van itt szó, hanem a családias, vicces és érdekes szórakozásokról. Videós beszámolóban hamarosan megmutatjuk, hogy milyen az Arctic kis játékkonzolja, és a Wii-hez hasonló terméke, most azonban az Arctic Gym-ről, az interaktív szőnyegről lesz szó. Ez a termék a gyártó Hobby részlegét erősíti, ahol hamarosan a szőnyeg mellett távirányítós repülők, autók és tank is kapható lesz:Az Arctic Gym több, mint 80 előre programozott játékot tartalmaz, köztük izommegmozgató programokat, aerobic és jóga gyakorlatokat, és több ügyességi játékot is találunk. Tehát ki se kell mennünk a szobából ha rossz idő van és mi mégis mozogni szeretnénk, elég ha a szőnyeget rácsatlakoztatjuk a TV-re és már indulhat is az edzés. Súlyfelesleggel küzdőknek is bátran ajánlja a gyártó a terméket, sok kalóriát elégethetünk vele. Három előre beállított aerobic és izomgyakorlatot találunk a fogyni és a fitten maradni vágyóknak. Az edzéseket mi magunknak állíthatjuk össze, különböző erősségű szinteken.Arctic Gym - egy kis ízelítő:


Jó szórakozás lehet a családi összejöveteleken versenyt szervezi (a gyerekek biztosan, de szerintem a felnőttek is élveznék) az Arctic Gym-mel. A futás kedvelői 100m-en mérhetik össze gyorsaságukat, a lomhábbak gyaloglásban mutathatják meg képességeiket.


Arctic Gym - interaktív játék szőnyeg

Arctic Gym - interaktív játék szőnyeg


A nap végére általában a bulik és a tánc marad. Az Arctic Gym-en dance-elhetünk is. Legfeljebb két játékost kezel a termék, de nagyszerű szórakozást nyújthat, ahogy a képernyőn látott lépéseket igyekszünk meglépni a szőnyegen. Ez egyben ügyességi játéknak is számít, ahol lehet a cél a legtöbb pont elérése, de szerintem már a feelinget is megéri.Arctic Gym - a szőnyeg adatai:


Az Arctic Gym mérete 170 x 60 cm, súlya mindössze 1,3 kg. A gyártó mellékel hozzá egy AC / DC adaptert és 3 m-es RCA kábelt, amivel a TV-re csatlakoztathatjuk. Az Arctic Gym rendszer lehetővé teszi, hogy 3D-ben is élvezhessük a gyakorlatokat, játékokat, de ehhez szükségünk lesz min 120Hz-es TV-re és 3D-s szemüvegekre is. A terméken 30 nyomás érzékeny részt helyeztek el, ezek érzékelik a láb, a test és a kéz mozdulatait, és igyekeznek a kijelzőn a mozgások valós idejű megjelenítésre.


Az Arctic Gym interaktív fitness szőnyeg hazai végfelhasználói ára 21.000Ft körül alakul majd.

Arctic Hobby - az új irány Arctic Gym - interaktív játék szőnyeg Arctic Gym - interaktív játék szőnyeg Arctic Gym - interaktív játék szőnyeg Arctic Gym - interaktív játék szőnyeg Arctic Gym - interaktív játék szőnyeg Arctic Gym - kezelő felület

A hírhez kapcsolódó termékek és azok ára:


Aqua: Arctic Cooling GC Pro Játékkonzol >> 11.865 Ft


Bluechip: Arctic GCM kézi konzol kék >> 9.435 Ft

Címkék:  Arctic, Gym, Hobby, játék, szőnyeg, 3D


lap teteje

SPIDERNET ´99


© 2008-2022 - hardver-teszt.hu - Minden jog fenntartva