Evercool Battle Hero - játékos notebook hűtő


Szerző: Mico | Dátum: 2010-08-06 12:05:07 | Rovat: NotebookEvercool Battle Hero - nem mindennapi külső:


A nyár folyamán nagyon népszerűek a hűtésért felelős termékek, legyen szó proci, vga vagy jelen esetben a notebook-ok hűtéséről. Az Evercool egy nagyon igényes dizájnú hűtővel örvendeztet meg minket a Battle Hero személyében.


Evercool Battle Hero

Evercool Battle Hero


Mint azt mindenki tudja, leginkább az ölben, vagy csak szimplán az ágyban a takarón használva, vagy játék közben melegszik leginkább hordozható gépünk. A melegedésre egy jó megoldás lehet például a most szereplő termék, mely 9-től egészen 15 colos kijelző méretig mindegyik notebookot támogatja - mérete 324 mm x 270 mm x 35 mm. A Battle Hero alumíniumból készült és két ventilátort építettek bele, ezáltal meglehetősen hatékony.


Evercool Battle Hero

Evercool Battle Hero - fiókban az USB kábel


A ventik forgási sebessége 1500RPM (forgás/perc), melyet 16dBA-s hang kísér. A notebook cooler két sarkába egy-egy fiókba elrejtettek USB csatlakozókat, biztosítva a laptop és a Battle Hero közti kapcsolatot. (A mellékelt USB kapukat használhatjuk USB fejhallgató, pendrive, Arctic ventilátor, vagy külső merevlemez csatlakoztatására anélkül, hogy a laptop amúgy is szűkös USB konnektor kínálatát dézsmálnánk.)


Evercool Battle Hero

Evercool Battle Hero - munka közben


Battle Hero. Úgy gondolom, hogy ha nem látnánk a terméket, akkor is el tudnánk képzelni milyen, hiszen a név mindent elárul. Fémes szürke, fekete és vörös színei és a népszerű játékok képei egy művészi külsőt kölcsönöztek neki. Áráról és megjelenéséről még nem tudunk információt adni, azonban az Evercool a kiváló minőség mellé versenyképes árat ígér.Evercool Battle Hero - galéria:


Evercool Battle Hero Evercool Battle Hero Evercool Battle Hero Evercool Battle Hero Evercool Battle Hero Evercool Battle Hero

A hírhez kapcsolódó termékek és azok ára:


Aqua: Thermaltake Massive23 ST 10"-17" notebook aluminium hűtő >> 9.500 Ft


Bluechip: Cooler Master NotePal R9-NBS-4UAK >> 10.090 Ft

Címkék:  Evercool, Battle Hero, notebook hűtő, Gamer, játékos


lap teteje

SPIDERNET ´99


© 2008-2022 - hardver-teszt.hu - Minden jog fenntartva