Samsung PL90 - fix USB csatlakozós fényképezőgép


Szerző: Mico | Dátum: 2010-08-05 16:39:42 | Rovat: MultimédiaSamsung PL90 - nézzünk bele kicsit mélyebben:


Manapság nem igazán lehet újat mutatni a fényképezőgépek piacán, maximum a feltűnő színekkel hívják fel magukra a gyártók a felhasználók figyelmét. A Samsung azonban mégis tudott valami pluszt mutatni.


A világ egyik vezető fényképező gyártója (a Samsung) úgy tervezte meg PL90 típusjelzésű digitális fényképezőjét, hogy a felhasználóknak ne legyen gondjuk se az adatátvitellel, se a töltéssel. Mindkettő hipp hopp megoldható a gépbe integrált USB csatlakozón keresztül, így nincs szükség semmiféle kábelre (amit úgysem találunk sosem), elég egy PC a közelben. A fényképezőt automatikusan felismerik a számítógépek, tehát nem igényel telepítést, így ha nyaralás közben szeretnénk legjobb pillanatainkat megosztani az otthoniakkal, pillanatok alatt megtehetjük azt. Azonban ez a beépített megoldás egyesek számára átok is lehet, hiszen pl. a gép hátulján található USB porton lifegés nem lehet egy élmény a PL90 és tulajdonosa számára sem.


Samsung PL90 - fix USB csatlakozós fényképezőgép

Samsung PL90 - fix USB csatlakozós fényképezőgép


A Samsung PL90 12,2 MP-es érzékelővel és 4-szeres optikai zoommal rendelkezik, ami igazán átlagosnak mondható. Ezen kívül nagy hátránya, hogy mozgóképben a manapság alapnak számító HD felbontást sem kezeli (még a 720p-t sem), mindössze 640 x 480-as videókat rögzíthetünk vele. LCD kijelzője sem túl extra, csak 2,7 collos és TFT. A gép mérete: 98mm x 57mm x 18mm.


Samsung PL90 - intelligens funkciók:


Nézzünk meg néhány kiegészítő funkciót, a PL90 tárházából: A Smart Auto technológia lehetővé teszi, hogy bármilyen körülmények között, legyen nappal, vagy éjszaka, álló vagy fekvő kép, tökéletes minőséget érjünk el. Az arcérzékelés funkció biztosítja - legfeljebb 12 személy esetén - hogy az arcokon lesz a hangsúly, azok lesznek tökéletesek, elmosódás mentesek.Samsung PL90 - fix USB csatlakozós fényképezőgép

Samsung PL90 - a kijelző


Mosoly és pislogás nyomozás. No ez az a pont, ami még érdekes lehet. A fényképező felismeri, ha az alany mosolyog, illetve beméri a pislogását is, és csak akkor lő, ha minden rendben van. Ezáltal kiküszöbölhető lesz a „Jajj belepislogtam”. A Beauty Shot funkció pedig lágyabb bőrhatást biztosít, magyarul nem látszódnak a bőrhibák (ragyák). A Samsung PL90 digitális fényképezőgép szeptemberbe kerül a boltokba 150 dolláros áron.


Samsung PL90 digitális fényképezőgép - galéria:


Samsung PL90 digitális fényképezőgép Samsung PL90 digitális fényképezőgép Samsung PL90 digitális fényképezőgép Samsung PL90 digitális fényképezőgép Samsung PL90 digitális fényképezőgép Samsung PL90 digitális fényképezőgép Samsung PL90 digitális fényképezőgép Samsung PL90 digitális fényképezőgép Samsung PL90 digitális fényképezőgép Samsung PL90 digitális fényképezőgép Samsung PL90 digitális fényképezőgép Samsung PL90 digitális fényképezőgép Samsung PL90 digitális fényképezőgép Samsung PL90 digitális fényképezőgép

A hírhez kapcsolódó termékek és azok ára:


Aqua: Samsung PL80 12 Mpixel digitális fényképezőgép fekete >> 37.175 Ft


Bluechip: Samsung WP10 Piros digitális fényképezőgép >> 46.590 Ft

Címkék:  Samsung, PL90, fényképező, fix USB, digitális kamera


lap teteje

SPIDERNET ´99


© 2008-2022 - hardver-teszt.hu - Minden jog fenntartva