A.C. Ryan Playon!DVRHD - kizöldült HD rögzítő


Szerző: Umbra | Dátum: 2010-07-29 14:47:52 | Rovat: MultimédiaPlayon!HD és Playon!DVRHD - beépített merevlemezzel:


Az eddig csak „üresen” megvásárolható A.C. Ryan média lejátszók beépített winchestert kaptak, így most már tárhellyel együtt is megvásárolhatók. A gyártó 500GB, 1TB, 1,5TB és 2TB háttértárolókat kínál multimédia lejátszóiban, persze némi felárért. Természetesen a HDD-k önmagukban még nem jelentenének különösebb érdekességet, azonban az A.C Ryan teljesen zöldbe öltöztette winchesterrel egybecsomagolt Playon! eszközeit.


A.C. Ryan Playon!HD

A.C. Ryan Playon!HD - zöldben, winchesterrel


A „Green life” esetünkben energia megtakarítást, csökkentett hőtermelést és igen alacsony zajszintet jelent. A gyártó sajtóközleményük alapján, az új termékek akár 30-50%-kal is kevesebb áramot igényelnek, mintha külön vásárolnánk merevlemezt a Playon! lejátszókba, ráadásul 10-30%-kal csendesebb működést is garantál a cég.A.C Ryan Playon! DVRHD - rögzít, megoszt, letölt:


Ez idáig csak egy Cebit-es beszámolónkban mutattuk be az A.C Ryan Playon! DVRHD rögzítőjét, most a winchesteres megújulás kapcsán kicsit részletesebben is bemutatnánk. Ahogy a termék nevéből is sejthető, egy multimédia lejátszóról van szó, HD rögzítési képességekkel megspékelve. A DVRHD amellett, hogy dupla digitális tunere révén egyszerre rögzít és játszik HD adást, képes a felvétel közben 1080p HD filmet is lejátszani a beépített winchesterről. További képességek között említésre méltó a webes böngésző, amivel megnézhetjük az időjárást, híreket, vagy akár a kedvenc Youtube videónkat is.


A.C Ryan Playon! DVRHD

A.C Ryan Playon! DVRHD


Szinén ötletes megoldás, hogy a megszokott torrent kliens mellé FTP manager is bekerült a Playon! DVRHD-be. A rögzítő előlapján LED kijelző, hátoldalán pedig HDMI, eSATA, USB, optikai hang, analóg videó és audió ki/be menet, valamint és Ethernet csatlakozó kapott helyet. Akinek esetleg WiFi kapcsolatra fáj a foga, az is megtalálja a számítását, hiszen külön megvásárolható kellékként 300Mb-es DraftN készülék is csatlakoztatható a Playon! DVRHD-hez.


A.C Ryan Playon! DVRHD

A.C Ryan Playon! DVRHD - támogatott formátumok, képességek


A 227 x 165 x 60mm-es rögzítő doboz winchester nélkül 230, míg 500, 1000, 1500 és 2000MB-os HDD-vel rendre 260, 299, 349 és 399 euróért kapható. Hazánkban egyelőre csak a háttértár nélküli változat érhető el, nagyjából 85.000 Ft-os áron.Playon!HD és Playon!DVRHD beépített HDD-vel - galéria:


A.C Ryan Playon! DVRHD A.C Ryan Playon! DVRHD A.C Ryan Playon! DVRHD - hátlap A.C Ryan Playon! DVRHD - WiFi egységgel A.C Ryan Playon! DVRHD A.C Ryan Playon! DVRHD - kizöldült A.C Ryan Playon! DVRHD - menü A.C Ryan Playon! DVRHD - menü A.C Ryan Playon! DVRHD - menü A.C Ryan Playon! HD - 500GB A.C Ryan Playon! HD - 1TB A.C Ryan Playon! HD - 1,5TB A.C Ryan Playon! HD - 2TB A.C Ryan Playon! DVRHD - 500GB A.C Ryan Playon! DVRHD - 1TB A.C Ryan Playon! DVRHD - 1,5TB A.C Ryan Playon! DVRHD - 2TB


A hírhez kapcsolódó termékek és azok ára:


Aqua: A.C.Ryan ACR-PV73200 Full HD Mini média lejátszó >> 33.130 Ft


Árgép: A.C.Ryan Playon!DVR HD lejátszó/felvevő >> 80.300 Ft-tól


Foramax: A.C.Ryan Playon!HD hálózati HD lejátszó >> 48.500 Ft

Címkék:  A.C. Ryan, Playon!, HD, DVR, mkv, multimédia, lejátszó, rögzítő


lap teteje

SPIDERNET ´99


© 2008-2022 - hardver-teszt.hu - Minden jog fenntartva