Kingdoms of Amalur: Reckoning - újat Salvatore tollából


Szerző: Umbra | Dátum: 2010-07-28 11:03:47 | Rovat: JátékReckoning - Elder Scrolls újratöltve?Kingdoms of Amalur: Reckoning

Kingdoms of Amalur: Reckoning


Manapság nehéz kiemelkedőt alkotni az említett műfajban, és ha nevesincs valaki projektjébe ölne bele milliókat az EA igencsak szkeptikusak lennénk. A Reckoning esetében azonban a Forgotten Realms atyja, R. A. Salvatore segédkezik, hogy egy követelményeknek megfelelő világot dobjon össze egy csavaros történettel együtt. A játék vizualitásáért Todd McFarlane lesz a felelős, ő a Spawn (Ivadék) című képregényével bizonyított, míg a különböző divíziókat Ken Rolston, az Elder Scrolls vezető dizájnere hivatott összehangolni, hogy a végeredmény egy igazán epikus nyílt-világú szerepjáték legyen.


Kingdoms of Amalur: Reckoning

Reckoning - egy kis Starcraft deja vu belefér


Szóval a Big Huge Games (nevükhöz fűzhető a Rise of Nations: Rise of Legends - 2006) egy csöppet megtisztelve érzi magát. Látszik is rajtuk, hogy nem tértek még magukhoz a kezdeti sokkból, mivel a Reckoning első CGI videója sem lett eget rengető. A sztori a halál és az élet egyensúlyának fenntartásáról fog szólni, a harc pedig igencsak dinamikus, bár sok helyről vesz kölcsön elemeket. A mágikus csuklópengéket mintha csak a StarCraft-ból vették volna át, továbbá a karaktermodellek látványától sem dob hátast az ember. A mellékelt képeket azonban érdemes szemügyre venni, hiszen azokból már sokkal inkább süt a profizmus.


Kingdoms of Amalur: Reckoning

Kingdoms of Amalur: Reckoning


Ígéretes nevek, egy eddig átlagosnak látszó játékon dolgoznak tehát. Egyik szemünk mindenképpen éberen figyel, ugyanis ebből bármi kisülhet a maradék egy év alatt. A megjelenést jövő év őszére becsüli az EA, a megjelölt platformok között a PC, a PS3 illetve az Xbox 360 szerepel.


Kingdoms of Amalur - Reckoning trailer:Címkék:  Kingdoms of Amalur, Reckoning, Elder Scrolls, játék, PC, game


lap teteje

SPIDERNET ´99


© 2008-2022 - hardver-teszt.hu - Minden jog fenntartva