Panasonic SC-ZT2 - vezeték nélküli HiFi


Szerző: Umbra | Dátum: 2010-06-03 16:39:03 | Rovat: Multimédia


Új hangkeltőkkel jelentkezik a Panasonic. A januárban bejelentett SC-ZT2 vezeték nélküli HiFi rendszer mellé két új egység is érkezik, az SC-HTB10 és az SC-HTB500 személyében.


SC-ZT2 - elegáns és állítólag bitang jól szól:


SC-ZT2 - elegáns és állítólag bitang jól szól


A három újdonság közül a legérdekesebb (a CES-en már kiállított) Panasonic SC-ZT2, ami külseje alapján nem csak egy hangrendszer, hanem bizony a nappali egyik dísze is lehet. A két, futurisztikus hangszóróból, illetve a vezérlő egységből álló készlet ára ezer dollár. (Ez, hazai elérhetőség esetén közel negyedmilliós vételárat jelentene.)

Ezért a pénzért kábelmentes használatot és DTS-HD 7.1-es hangélményt kapunk. Igaz, a vezeték nélküli használat csak részben igaz, hiszen a vezérlőt be kell dugni a konnektorba, illetve egy HDMI kábelen jelet is kell neki biztosítani. Ennek ellenére a megoldás nagyon kellemes, hiszen a sugárzókat (amikben integrált mélynyomó is helyet kapott) szabadon helyezhetjük el a nappaliban.

A Panasonic gondolt azokta is, akinek a fekete szín nem jön be, így hamarosan ezüst sugárzókkal is bővíti a kínálatot. Érdekes, hogy a manapság divatos, ezer gombos távirányító helyett a gyártó ezúttal egy egészen egyszerű (ám annál könnyebben áttekinthető) távvezérlőt mellékel a szetthez.


SC-HTB10 és az SC-HTB500 - a nagyképernyős tévékhez:


Két másik Panasonic újdonságról is beszámolhatunk. Az egyik az SC-HTB10 névre hallgatm ára 200 dollár. A másik, augusztusban érkező HTB500 jelű rendszer integrált mélynyomóval és HDMI 1.4 támogatással kerül az üzletekbe. Ez utóbbi két rendszert főleg a nagyképernyős TV-khez készítette a Panasonic, a mozi élmény fokozása érdekében. A HTB500 ára várhatóan 350 dollár lesz.


SC-HTB10 és az SC-HTB500

Panasonic SC-HTB10 (fent) és SC-HTB500 (lent)
A hírhez kapcsolódó, ajánlott termékek:


Aqua: Panasonic SC-PT475 kompakt DVD házimozi rendszer >> 83.170 Ft


Bluechip: LG HT554TH 5.1 házimozi rendszer >> 78.990 Ft
lap teteje

SPIDERNET ´99


© 2008-2021 - hardver-teszt.hu - Minden jog fenntartva