Bluechip - kreatív pályázat!


Szerző: Umbra | Dátum: 2010-05-31 18:32:33 | Rovat: MultimédiaAki kreatív és tehetséges laptopot nyerhet:


A Bluechip kreatív pályázatán két kategóriában indulhatnak a nevezők:


”Az én digitális világom: Ebben témakörben várunk minden olyan digitálisan szerkesztett anyagot, (videót, animációt, grafikát, stb.) mely összefüggésbe hozható, illetve utal a körülöttünk hirtelen felépült digitális világra és annak rohamos fejlődésére.”


”A "bluechip": Ebben témában szabad asszociációkat várunk a Bluechip fogalomra, a bluechip.hu logóra, vagy éppen a B betűre, de akár a bluechip webáruház kabalafiguráját is megálmodhatod, legyen az bármilyen művészeti ágban létrehozott mű.”


Természetesen nem marad el a megfelelő motiváció sem, hiszen mindkét kategória első helyezettje egy-egy Asus notebook-kal lesz gazdagabb. A többi helyezett további értékes nyereményben részesül, míg a közönség szavazta alapján legjobbnak ítélt munkák készítői egy-egy fényképezőgéppel mehetnek haza.


Bluechip - kreatív pályázat

Bluechip - a kreatív pályázat díjai (a képek nem a végleges nyereményt ábrázolják)


A legjobb munkákat a Bluechip folyamatosan közzéteszi saját weboldalán, illetve facebookon is. A pályázati munkákat 2010. június 30-ig várják az info@bluechip.hu mail, vagy a 1133 Budapest Váci út 102 postai címre.A hírhez kapcsolódó, ajánlott oldalak:


Bluechip: webáruház


Bluechip - kreatív pályázat: hivatalos oldal


Bluechip - kreatív pályázat a facebookon: itt tekinthetők meg az eddig beküldött munkákA hír képanyaga a PC Aréna által biztosított HP DC7600 Ultra Silm számítógépen készült.
Címkék:  Bluechip, pályázat, grafika, videó, multimédia


lap teteje

SPIDERNET ´99


© 2008-2022 - hardver-teszt.hu - Minden jog fenntartva