War for Cybertron - átalakul a műfaj?


Szerző: Sectum | Dátum: 2010-05-22 13:10:22 | Rovat: JátékTransformers - Bestiák háborúja:


Utólag is elnézést kérek az alcímért, hiszen már csak az hiányzik, hogy minden sor végén belebotoljunk a Beast Wars nevezetű Transformers förtelembe. A War for Cybertron-nal kapcsolatban, azonban, - minden egyes sajtó elé tárt anyag megtekintése után - biztosabbak vagyunk a sikerben. Ezúttal a többjátékos módot és a történetet vesézték ki fejlesztői naplók keretein belül; utóbbi igencsak ígéretesnek és formabontónak hangzik.


Transformers War for Cybertron

Transformers War for Cybertron


Az eddig háttérbeszorult karakterdrámát és jellemfejlődést most az előtérbe helyezik. Ott leszünk, mikor Optimus hadvezérré válik, Megatron pedig belekezd dekadens életmódjába, tehát visszatérünk a gyökerekhez, amire eddig talán csak a képregényekben volt példa.„..Tört acél lábainál, s lángtenger fölötte..”


Tört acél lábainál, s lángtenger fölötte

A másik legfontosabb aspektusa a játéknak, melyet legtöbbször emlegetnek a High Moon-nál, az a program Transformers és mégis kiegyensúlyozott mivolta. Szabad kezet adnak a játékosnak, mikor az egyes robotok felszereléséről van szó. Az avatárok alkatrészeit, színeit illetve beállítottságait tudjuk megváltoztatni. Másodlagos formájuk függ moralitásuktól (Autobot vagy Decepticon) továbbá kasztjuktól. A vezér csapattársai harci kedvét tartja fenn, a tudós gyógyít és háttérmunkálatokat végez, a katona golyófogóként, illetve szóróként funkciónál, míg a felderítő a dinamizmust és a taktikázást preferálja, álcázó képességét használva. A karba építhető fegyverek listája bár sok eredetiséget nem tartalmaz, mennyiségük és kinézetük figyelemre méltó (a plazmavetőtől kezdve, a gránátokon át, a forgótárasig).

A fent leírtakat, hamarosan élesben is megtapasztalhatjuk: War for Cybertron-t június 22.-én dobják piacra.Transformers - War for Cybertron Multiplayer trailer:Transformers War for Cybertron - galéria:


Transformers War for Cybertron borító Transformers War for Cybertron Transformers War for Cybertron Transformers War for Cybertron Transformers War for Cybertron Transformers War for Cybertron Transformers War for Cybertron Transformers War for Cybertron Transformers War for Cybertron Transformers War for Cybertron Transformers War for Cybertron Transformers War for Cybertron Transformers War for CybertronCímkék:  Transformers, War for Cybertron, játék, robot, game


lap teteje

SPIDERNET ´99


© 2008-2022 - hardver-teszt.hu - Minden jog fenntartva