Lian-Li - tovább „építi” házait, érkezik a PC-8FI


Szerző: Umbra | Dátum: 2010-05-20 15:14:31 | Rovat: HardverLian-Li PC-8FI, a már megszokott minőségben:


Igen, ez a házikó is a jól megszokott minőségi külső eljárással gördül le a gyártószalagokról. Az anódizált alumínium váz, színezéstől függetlenül a szárcsiszolt, klasszikus Lian-Li stílussal kerül összeszerelésre. A teljes kiépítés alumíniumból van, így a szerelvény teljes súlya a 6kg-ot sem éri el.


Lian-Li PC-8FI

Lian-Li PC-8FI - több színben, USB 3.0 kivezetéssel


Az alapszínek esetünkben sem változnak, maradtak a fekete, ezüst és piros modellek. Azonban, hogy ne legyen olyan egyhangú a kínálat, a piros torony esetében az oldallap kapott egy pókot formáló kivágást, melyet egy plexi üveglap fed, így a neve is felvette a Red Spider Edition jelzőt. Természetesen a kor igényinek megfelelően a kivezetések között helyet kapott 2 darab USB3.0 kapuk is.Lian-Li PC-8FI, tágas belső egyszerű szerelhetőséggel:


A belső tér méretére nem lehet panasz. A 210x460x490 mm-es szerkezet 8 darab csavarmentes rögzítésű PCI bővítő helyet tartalmaz, az optikai meghajtók számára 3 darab külső hely mellett 6 belső elhelyezkedésű kismeghajtó helyünk van. Ezekbe kerülhetnek beszerelésre adattáraink, melyek –akárcsak az 5.25” optikák esetében is- a gyártó által mellékelt gumizott rezgés gátló csavarokkal végezhetünk.


Lian-Li PC-8FI

Lian-Li PC-8FI, tágas belső jó szellőzéssel
Lian-Li PC-8FI, nyári melegekre felkészítve:


Az elmúlt hetek időjárását átélve, egy esernyővel felvértezve akár ki is lógathatnánk PC házainkat az erkélyen és a természet megoldaná a hőelvezetés problémáját. Azonban a Lian-Li tervezőmérnökei túllátva egyszerű ám funkcionálisan naturalista gondolkodásomon inkább úgy döntöttek, hogy a légáramoltatást nem bízzák az időjárás szeszélyeire. Ennek apropóján 4 darab ventilátor teljesít szolgálatot a PC-8FI tornyokban. Egy 140mm-es példány fent, egy 120mm-es hátul (felül) és kettő 120mm-es elől (lent) dolgozik. A fekete torony mellé kék LED-es, a piros-pókos kialakításhoz vörös LED-es légkavarókat kapunk. A Lian-Li PC-8FI középtorony így magasodik a gyártó termékpalettáján. A hónap végétől megkezdődik kiszállításuk, a fekete és ezüst modellek 189, a piros színű Spider Edition kivitel pedig 299 dollárért lesz elérhető.


Lian-Li PC-8FI - galéria:


Lian-Li PC-8FI - fekete kivitel Lian-Li PC-8FI - vörös kivitel Lian-Li PC-8FI - nyitható fedél Lian-Li PC-8FI - előlap nélkül Lian-Li PC-8FI - hátlapi cooler Lian-Li PC-8FI - USB 3.0 kivezetések Lian-Li PC-8FI - 3,5-es rögzítő Lian-Li PC-8FI - HDD keret Lian-Li PC-8FI - PCI-E rögzítők


A hírhez kapcsolódó, ajánlott termékek:


Aqua: Lian Li PC-Q07R táp nélkül aluminium torony ház >> 17.330 Ft


Bluechip: Enermax Uber Chakra ECA-5001BS (táp nélkül) >> 35.290 Ft


Foramax: Coolermaster Centurion Sileo 500 fekete táp nélkül >> 19.500 FtA hír képanyaga a PC Aréna által biztosított HP DC7600 Ultra Silm számítógépen készült.
Címkék:  Lian-Li, számítógépház, PC-8FI, ház


lap teteje

SPIDERNET ´99


© 2008-2022 - hardver-teszt.hu - Minden jog fenntartva