Mass Effect 2 - DLC áradat


Szerző: Umbra | Dátum: 2010-05-06 14:44:56 | Rovat: Játék


Kiegyenlíthetjük a számlát:


Áprilisban eljött a böjt időszaka, vagyis a Kasumi elveszett emlékei nevezetű csomaghoz már csak pénz ellenében férhettünk hozzá, és ez a tendencia folytatódik. Az Equilizer (magyarul: egyenlítő) nem ad új karaktert sem történetszálat, csupán néhány meglehetősen impozánsan kinéző felszerelést. Kapunk egy vízort és egy sisakot – ez a kettő a feltöltődési időt, míg az Inferno armor az ellenségességet redukálja, és jelentősen megdobja képességeink sebzését.


A páncéldarabokat 160 BioWare pontért válthatjuk be, ami itthon közel 500 forintot jelent. Mindenki döntse el magának, hogy rászolgál-e a nevére a DLC; reméljük valóban kiegyenlített, legalábbis ár-érték arányát tekintve.


Mass Effect 2 - DLC áradat

Mass Effect 2 - DLC áradat


A cég másik híre a hétre, hogy a Mass Effect két részét összekötő kapocs, a Redemption képregény sorozat lezárul, a negyedik résszel. Az univerzum legközelebb júliusban, a Retribution (Megtorlás) című könyvvel fog kiegészülni, addig – ahogy már említettem - koplalnunk kell.


Mass Effect 2 Launch trailer - videó:
Mass Effect 2 - galéria:


Mass Effect 2 Mass Effect 2 Mass Effect 2 Mass Effect 2 Mass Effect 2 Mass Effect 2Címkék:  Mass Effect, DLC, videó, sisak, trailer


lap teteje

SPIDERNET ´99


© 2008-2022 - hardver-teszt.hu - Minden jog fenntartva