Karácsonyi nyereményjáték - friss információk


Szerző: certamen | Dátum: 2011-11-23 16:28:16 | Rovat: Játék


..egy új nyereményről, egy extra nyerési esélyről, illetve egy Facebook szavazásról is beszámolhatunk. A Kingston egy DataTraveler R400 16GB pendriveval csábítja rajzolós játékra látogatóinkat, míg az MSI-vel kapcsolatban szavazással döntjük el, hogy videokártya, vagy alaplap legyen a nyeremény..DataTraveler R400 16GB és MSI termékek a nyereményjátékban:


Üdv kedves Játékosok! Lassan nem telik el úgy nap, hogy ne jelentkeznénk be a nyereményjáték kapcsán valamilyen információval, vásárlási tippel, vagy új kérdéssel. Ma azonban nem egy új feladványt adunk, hanem a játékkal kapcsolatos hasznos tudást. A Kingston például a már korábban beharangozott 7db DT109 16GB pendrive és HyperX memória Kit mellé egy extra nyereményt is felajánlott. Ez a nyeremény nem más, mint egy DataTraveler R400 16GB USB 2.0 tároló, melynek olvasási sebessége bizony 25MB/s.


Karácsonyi nyereményjáték - új információk


Az R400 megnyeréséhez természetesen feladat is tartozik, a pályázat címe: „Pendrive a Te stílusodban”. A Kingston arra kéri vállalkozó kedvű látogatóinkat, hogy tervezzék meg saját pendrive terméküket, akár digitális, akár analóg formában. Tehát lehet kézi rajz (ezt persze scannelt, vagy lefényképezett formában várjuk), lehet rajzprogrammal készített alkotás, a lényeg az, hogy saját ötlettől vezérelt pendrive legyen a virtuális végeredmény. Az elkészült rajzokat, terveket, fotókat feltölthetitek Facebook oldalunkra, vagy elküldhetitek e-mailben is, a nyeremenyjatek@hardver-teszt.hu címre. A legkreatívabb művet a Kingston egy DataTraveler R400 16GB USB kulccsal díjazza.


Karácsonyi nyereményjáték - új információk


Szinén a karácsonyi nyereményjátékhoz kapcsolódó infó, hogy indult az MSI szavazás. Itt arról dönthettek, hogy videokártyát, vagy alaplapot szeretnétek elvinni tőlünk. A lehetséges válaszok között Radeon és GeForce VGA, illetve AMD AM3+, FM1, valamint Intel LGA1155 alaplapok szerepelnek. Szavazni Facebook oldalunkon tudtok. Jelenleg a Radeon VGA vezet, de még nem dőlt el semmi, hiszen egészen december 2-ig lehet változtatni az eredményen.


Karácsonyi nyereményjáték - új információk


Bővítettük a nyereményjáték központi oldalát is, immár az összes ajándéktárgy felkerült a listába Érdemes körülnézni, elvégre a bő 350.000 Ft összértékű felsorolásban biztosan mindenki megtalálja azt, ami a legszívesebben tenne a fa alá - ingyen. Többen kérdezték, hogy a megfejtéseket meddig lehet beküldeni és lehet-e egyben is válaszolni.

A megfejtéseket a nyeremenyjatek@hardver-teszt.hu címre várjuk, 2011. 12. 12-ig. Megfejtéseiteket elküldhetitek kérdésenként, de akár egyben is, a lényeg, hogy december 12-ig mind a 16 feladványra helyes választ kapjunk.
Címkék:  karácsony, nyeremény, játék, ajándék, Kingston, R400, VGA, alaplap


lap teteje

SPIDERNET ´99


© 2008-2021 - hardver-teszt.hu - Minden jog fenntartva