Vásárlási tippek karácsonyra a Bluechip szaküzletéből


Szerző: certamen | Dátum: 2011-11-19 19:27:08 | Rovat: Multimédia


..csütörtökön a Bluechip üzletében jártunk és arról érdeklődtünk, szerintük mit is vehetnénk náluk karácsonyi ajándék gyanánt. Tippekből nem volt hiány, előkerült limitált példányszámú pendrive, külső merevlemez, digitális fényképezőgép, tablet, fotós táska, média lejátszó és fejhallgató is..Videós karácsonyi ajándék mustra és fotós nap beharangozó a Bluechipben:


Több apropója is volt annak, hogy csütörtökön a Bluechip-be látogattunk. Egyfelől kíváncsiak voltunk, szerintük mit lehet karácsonyra ajándékozni, másfelől tartanak egy érdekesnek ígérkező fotós napot, harmadrészt saját nyereményjátékkal kedveskednek a bluechip.hu látogatóinak, negyedrészt pedig ők is támogatják karácsonyi játékunkat.


Karácsonyi vásárlási tippek 2011 - Bluechip szaküzlet


Kezdjük az ajándék tippekkel, melyekből bizony nem volt hiány, alig lehetett mindent bevágni a videóba. A Bluechip weboldalán böngészve találkozhatunk például a Silicon Power limitált példányszámú pendrive és HDD sorozatával. Egészen pontosan három típus, hat különböző modelljéről van szó, név szerint Silicon Power Diamond D05 500GB és 750 GB külső merevlemez, Luxmini 322 pendrive 8GB és 16GB, valamint Silicon Power Touch 850 pendrive 8GB és 16GB kivitel.


Vásárlási tippek karácsonyra a Bluechip szaküzletéből (a kép nagyítható)

Silicon Power Diamond D05 külső merevlemez, Luxmini 322 pendrive, Power Touch 850 - Limited Edition


Tárolók mellett kiváló ajándék lehet egy-egy jól megválasztott fotós táska, vagy mobiltelefon tartó. Ilyen téren is erős a Bluechip, fő márkájuk, a Krusell mellett Vanguard és Kata kiegészítők is nagy mennyiségben várják az érdeklődőket.


A Bluechip nagy erőssége a fotótechnika; digitális fényképezőgép, kamera és objektívek óriási választékából mazsolázhatunk. A videóban látott Nikon fotómasina mellett a boltban Canon, FujiFilm, Olympus, Panasonic és Samsung kompakt fényképezők, illetve Canon, Nikon, Olympus, Samsung és Sony tükörreflexes masinák rendelhetők. Objektívek, állványok, stabilizátorok, akkumulátorok és vakuk és szép számmal sorakoznak fel, ajándék elképzeléseinknek lényegében csak a pénztárcánk szabhat gátat.


Nikon 1 szakmai fotós nap


Maradjunk még egy gondolattal a fotózásnál. A Bluechip 2011. november 25-én fotós napot tart, ahol kézbe vehető és kipróbálható lesz a Nikon 1 fényképezőgép. A Nikon új, szuperkompakt, de tükörreflexes tudást sejtető kisgépe cserélhető objektívekkel, valamint Vanguard és Krusell táskákkal megspékelve kerül kiállításra. A részvételhez mindössze egy emailt kell írni, „Nikon 1 szakmai fotós nap” tárggyal, névvel és telefonszámmal az info@bluechip.hu-ra.


Multimédiás eszközökben sincs hiány, a képsorokon felbukkanó ASUS O!play média lejátszó mellett számos más FullHD Player éppúgy elérhető. Ha csak áttételesen, de ide kapcsolódik, az Arctic MC001 számítógépe és Bluetuooth fejhallgatója is (korábbi cikkeinkben ezeket részletesen bemutattuk).


A Bluechip nem csak a nálunk futó nyereményjátékos szponzorálja, hanem saját akcióval is kedveskedik látogatóinak. A feladat nagyon egyszerű, az ajándékok viszont annál értékesebbek: mindössze annyit kell tennünk, hogy a bluechip.hu oldalon összeállítjuk karácsonyi kívánságlistánkat (minden termék mellett van egy megfelelő gomb), majd ha összekattintgattuk vágyainkat, ezt bejelentkezés után profilunkból elküldjük három barátunknak. Innentől csak várni kell és bízni abban, hogy a sorsoláson nekünk kedvez a szerencse, ASUS, vagy Acer monitor, pendrive, memória kártya, vagy fotós táska képében. (Tehát vásárlás nélkül is részt vehetünk az akcióban!)


karácsonyi nyereményjáték


Egyelőre búcsúzink a Bluechip-től, de csak néhány órára, hiszen a nyereményjáték negyedik kérdése még hozzájuk kapcsolódik. Este tehát érdemes visszanézni a hozzánk, hiszen nemsokára kérdezünk!
Címkék:  tipp, tanács, karácsony. ajándék, vásárlás, fotó, fényképező, pendrive


lap teteje

SPIDERNET ´99


© 2008-2022 - hardver-teszt.hu - Minden jog fenntartva