Kingston - hardver-teszt nyereményjáték - VIII. kérdés


Szerző: certamen | Dátum: 2011-09-19 21:37:35 | Rovat: Játék


..négy hét után elérkeztünk a nyereményjáték utolsó kérdéséhez. A finálé nem lesz könnyű: kutatni, olvasni és számolni is kell majd a helyes megoldáshoz. A megfejtéseket szerda éjfélig fogadjuk el, vagyis bő két nap van még hátra, utána lezárjuk a játékot és sorsoljuk a 14db Kingston pendriveot..Kingston nyereményjáték - hétfő, nyolcadik kérdés:


Itt a vége, fuss el véle: utolsó kérdéséhez érkezett a Kingston nyereményjáték. Már csak egyetlen helyes megfejtés szükséges a végső sikerhez, és kis szerencsével lehet is várni a postán érkező Kingston Datatraveler 108 és MiniFun pendriveokat. Megfejtéseket egészen szerda éjfélig fogadunk, utána zárjuk a játékot és KIIKTATJUK az email címet! Fontos, hogy szerdán 22-ig küldjétek el a megoldásokat, mert a levelező szerverekből adódó késésekre sajnos nem lehetünk tekintettel. Aki esetleg elmaradt 1-1 megoldással, vagy egyben szeretné mint a nyolc megfejtést elküldeni, az is megteheti még, SZERDA ÉJFÉLIG!Még két napig él Facebook pályázatunk, melyben „Én és a Kinston” címmel várjuk a fotókat. Az elkészült fényképeket IDE várjuk, az eddig beérkezett alkotások pedig ITT tekinthetők meg. A legkreatívabb pályamű készítője Kingston pendriveot nyer.Nyolcadik kérdés:


Van nekünk 200db fotónk, ezt szeretnénk pendrive-ra tenni. A képek egyenként 3MB méretűek, tehát 600MB-ot fogunk mozgatni. Elvben mennyi ideig tart a pendrivera történő írás egy DataTraveler Generation 3, egy DataTraveler R400 és egy DataTraveler Ultimate 3.0 G2 használatakor? >> nyeremenyjatek@hardver-teszt.hu


Kingston - hardver-teszt nyereményjáték - VIII. kérdés


Első olvasásra talán picit bonyolultnak tűnhet a feladvány, úgyhogy adunk egy kis segítséget. Tehát: amit mindenképpen tudni kell a számoláshoz, az a pendriveok ÍRÁSI sebessége. Ezeket az adatokat itt találjátok:


DataTraveler Generation 3 írási sebessége: Kingston weboldal

DataTraveler R400 írási sebessége: Kingston weboldal

DataTraveler Ultimate 3.0 G2 írási sebessége: Kingston weboldal


Mindezek ismeretében, már csak egy egyszerű osztást kell elvégezni és a helyes eredményt elküldeni a szokásos email címre. A megoldás beküldői amellett, hogy sikeresen abszolválják a nyereményjáték nyolcadik kérdését, azt is megtudják, mennyi időt spórolhatnak, ha gyorsabb, vagy ha USB 3.0 csatolós pendriveot vásárolnak!A megfejtéseket a nyeremenyjatek@hardver-teszt.hu címre várjuk, SZERDA ÉJFÉLIG! Kérünk minden kedves pályázót, hogy a levélbe írja bele nevét és telefonszámát a könnyebb azonosítás érdekében! Legközelebb csütörtökön jelentkezünk a Kingston nyereményjáték kapcsán, a sorsolással és a nyertesek névsorával!
Címkék:  Kingston, nyereményjáték, kérdés, pendrive, DataTraveler


lap teteje

SPIDERNET ´99


© 2008-2022 - hardver-teszt.hu - Minden jog fenntartva