Kingston - hardver-teszt nyereményjáték - VII. kérdés


Szerző: certamen | Dátum: 2011-09-15 17:44:04 | Rovat: Játék


..reggel számoltunk be a Kingston legújabb, DataTraveler R400 pendrivejáról. A vörösbe öltözött, gumírozott termékkel kapcsolatos a nyereményjáték nyolcadik kérdése. Még mindig várjuk a korábbi feladványok megfejtéseit, és a facebookos „Én és a Kingston” pályázatunkra is lehet képeket küldeni..Kingston nyereményjáték - csütörtök, hetedik kérdés:


Utolsó előtti kérdést tesszük fel a Kingston és a hardver-teszt.hu közös nyereményjátékában. Ebben a fordulóban, a reggel bemutatott DataTraveler R400-zal kapcsolatban leszünk kíváncsiak valamire. A kérdés előtt azonban újra a játékszabályok és a nyeremények: egy ember csak egy e-mail címmel nevezhet, a sorsoláson csak az vesz részt, aki mind a nyolc kérdésre helyesen válaszolt. Összesen 14db Kingston DataTraveler DT108 és MiniFun pendrive-ot sorsolunk ki.Töretlenül él Facebook pályázatunk, melyben „Én és a Kinston” címmel várjuk a fotókat. Az elkészült fényképeket IDE várjuk, az eddig beérkezett alkotások pedig ITT tekinthetők meg. A legkreatívabb pályamű készítője Kingston pendriveot nyer.Hetedik kérdés:


Írjon legalább három fő jellemzőt a Kingston DataTraveler R400 pendriveról! (méret, sebesség, szín, csatoló, kapacitás, ár, stb..) >> nyeremenyjatek@hardver-teszt.hu


Kingston - hardver-teszt nyereményjáték - VII. kérdés


A helyes válaszhoz segítséget találtok reggeli hírünkben ITT, illetve a Kingston weboldalán ITT. Az R400 flash tárolóval kapcsolatos megfejtésben elfogadjuk a szín, méret, kapacitás, ár, sebesség, csatoló, kupak típus, burkolat jellemzők közül bármelyik hármat!A megfejtéseket a nyeremenyjatek@hardver-teszt.hu címre várjuk! Kérünk minden kedves pályázót, hogy a levélbe írja bele nevét és telefonszámát a könnyebb azonosítás érdekében! Legközelebb hétfőn jelentkezünk a Kingston nyereményjáték kapcsán, az utolsó, nyolcadik kérdéssel.
Címkék:  Kingston, nyereményjáték, kérdés, pendrive, DataTraveler, R400


lap teteje

SPIDERNET ´99


© 2008-2022 - hardver-teszt.hu - Minden jog fenntartva