HTC Sensation XE okostelefon - Beats Audio támogatással


Szerző: Umbra | Dátum: 2011-09-15 15:23:55 | Rovat: Multimédia


..a tajvani HTC hivatalosan is bejelentette Sensation XE okostelefonját, ami a 4.3 colos 960x540 kijelző mellett 8 megapixeles kamerát és Android 2.3 rendszert rejt. Az igazi érdekesség azonban a hangzás terén keresendő, hiszen Beats Audio támogatás és Beats by Dr. Dre headset jár hozzá..Majdnem audiofil okostelefon - Sensation XE, Beats Audio-val:


HTC Sensation XE okostelefon - Beats Audio támogatással (a kép nagyítható)

HTC Sensation XE okostelefon - Beats Audio támogatással (a kép nagyítható)

Legutóbb múlt hét hétfőn jelentkezett be nálunk a HTC, két Windows Phone 7.5 (Mango) okostelefonnal (Radar és Titan), erre a hétre pedig egy Android 2.3-as újdonsággal lepték meg a népet. A Sensation XE nem is annyira kinézetében, vagy főbb funkcióiban érdekes; legfőbb vonzerejét a hangzás és a mellékelt fülhallgató adja.HTC Sensation XE okostelefon - Beats Audio támogatással (a kép nagyítható)

HTC Sensation XE okostelefon - Beats Audio támogatással (a kép nagyítható)

HTC Sensation XE okostelefon - Beats Audio támogatással (a kép nagyítható)

Nevezhetnénk amolyan zenemobil-nak is a Sensation XE-t, hiszen más gyártókkal ellentétben ez a készülék nem csak attól „zenemobil”, hogy ráírták. Az XE attól lesz igazi muzsikus jellem, hogy Beats Audio támogatást kapott és a csomag részeként Beats by Dr. Dre headset is a birtokunkba kerül. Ezekkel a fülhallgatókkal (amik önmagukban is igen drága jószágok) már tényleg öröm a zenehallgatás.HTC Sensation XE okostelefon - Beats Audio támogatással

Azért a rend kedvéért nézzük, az audiofil élményen kívül át mit kínál még a HTC Sensation XE: 4.3” 960x540 pixeles érintő kijelző, Qualcomm MSM8260 processzor (két mag, 1.5 GHz), Adreno 220 grafikus mag, 4GB belső memória, 768MB RAM. A Gyro sensor, G-Sensor, FM rádió, GPS, WiFi, 8MB kamera szinte alapnak számít ebben a kategóriában, mint ahogyan a videojel továbbítást segítő USB / HDMI kimenet is. A muzsikát, filmeket, játékokat microSD memóriakártyán tárolhatjuk.HTC Sensation XE okostelefon - Beats Audio támogatással (a kép nagyítható)

HTC Sensation XE okostelefon - Beats Audio támogatással (a kép nagyítható)

A HTC Sensation XE fizikai mérete 126.1mm x 65.4mm x 11.3mm, súlya 151 gramm. Akkumulátora 1730 mAh-s, ez 440-550 perc beszélgetést, vagy 310-540 óra készenlétet biztosít. Szoftveres oldalról is a legjobbat kapjuk, az Android 2.3.4 rendszert a HTC saját Sense 3.0 felülete egészíti ki. Az árusítás e hónap végén kezdődik, árat egyelőre nem közölt a gyártó.A hírhez kapcsolódó termékek és azok ára:


Bluechip: HTC Wildfire okostelefon >> 56.050 Ft

Bluechip: HTC ChaCha okostelefon >> 84.010 Ft

Bluechip: HTC Desire S okostelefon >> 115.800 Ft

Bluechip: HTC Sensation okostelefon >> 171.600 Ft

Címkék:  HTC, Sensation XE, okostelefon, Beats Audio, hangzás, Android 2.3


lap teteje

SPIDERNET ´99


© 2008-2022 - hardver-teszt.hu - Minden jog fenntartva