EIZO FlexScan EV2335W és 15W - zöld irodai monitorok


Szerző: Kov | Dátum: 2011-09-09 12:02:54 | Rovat: Green


..nem csitul az iskolakezdési monitor dömping, többek között az EIZO jelentett be két 23 hüvelykes Full HD megjelenítőt. A FlexScan EV2335W és FlexScan EV2315W a vállalat EcoView szériáját erősítik, kiemelkedő energia hatékonysággal, LED háttérvilágítással és maximum 16W-os fogyasztással..FlexScan EV2335W és EV2315W különböző munkakörnyezetekre hangolva:


Az iskolakezdési monitordömping csak nem csitul, továbbra is ontják magukból a gyártók az újabbnál újabb megjelenítőket. Többek között az EIZO jelentett be két 23 hüvelykes, Full HD (1920 x 1080) felbontású monitort, melyek kivételesen nem professzionális grafikai munkára, hanem szorgos irodai alkalmazottnak születtek. A FlexScan EV2335W és FlexScan EV2315W a cég EcoView családjába tartoznak, mely szériában kiemelt fontosságú az ergonómia és az energia hatékonyság, a LED háttérvilágításnak köszönhetően mindkét monitor átlagos használat mellett csupán 16 wattot fogyaszt.


EIZO FlexScan zöld irodai munkás monitorok (a kép nagyítható)

EIZO FlexScan zöld irodai munkás monitorok (a kép nagyítható)

A FlexScan EV2335W-ben IPS (in-plane switching) panel lapul, az ezzel járó 178 fokos vertikális és horizontális betekintési szög több képernyős rendszereknél vagy bármi olyan munkakörben áldásos, amikor többen és nem feltétlenül tökéletesen szemből figyelik az eseményeket. Az elektronika mindent megtesz, hogy elmosódás, utánhúzás nélkül tartsa a lépést a pörgős képkocka váltásokkal is, a 6 ms-os válaszidő kifejezetten jónak mondható egy IPS panel esetében. A FlexScan EV2315W-t TN-panellel szerelik, ami színhűség és betekintési szögek tekintetében sem az igazi, ellenben lényegesen olcsóbb (a legolcsóbb paneltípus) és egyszerű irodai munkára tökéletesen alkalmas. Olyan környezetben, amikor a monitor magasabban helyezkedik el, vagyis lentről kell felnézni rá, akkor az úgynevezett “Up View” funkció hívatott a panel gyengeségét enyhíteni (színek fakulása, invertálása).EIZO FlexScan zöld irodai munkás monitorok

Mindkét monitor 250 cd/m2-es fényerővel, 1000:1 kontrasztaránnyal, valamint D-Sub és DVI-D bemenetekkel rendelkezik. Ezen felül az EV2335W DisplayPort csatlakozót is kapott, növekvő népszerűsége miatt jól jöhet. A takarékosságról mindenféle szenzor és szoftver gondoskodik, melyek főleg a fényerő állítgatásával és ha nem ül előtte senki, akkor az egész monitor kikapcsolásával játszik. Az állvány hihetetlenül szabadon állítható, magasság, dőlés, forgatás, könnyen az ideális pozícióba variálható. Vételáruk egyelőre ismeretlen, de a szokásos 5 év garancia biztos.

Címkék:  EIZO, FlexScan, EV2335W, EV2315W, zöld, monitor


lap teteje


© 2008-2021 - hardver-teszt.hu - Minden jog fenntartva