Kingston - hardver-teszt nyereményjáték - IV. kérdés


Szerző: certamen | Dátum: 2011-09-05 18:26:04 | Rovat: Játék


..itt a Kingston nyereményjáték negyedik fordulója. Remélem hétvégén jól kipihentétek magatokat, mert ezúttal egy picit nehezebb kérdést teszünk fel. Ráadásul a feladvány nem is a Kingston pendrive termékeihez, hanem az USB 3.0 csatolós Media Reader kártyaolvasójához kapcsolódik..Kingston nyereményjáték - hétfő, negyedik kérdés:


Fél távhoz érkezett a Kigston nyereményjáték, hiszen már a negyedik kérdést fogjuk feltenni. Mielőtt a lényegre térnék, ismétlésképpen a szabályok és nyeremények: mindenki szabadon jelentkezhet a versenyre, azonban csak az nyerheti meg a 14db Kingston pendrive egyikét, aki mind a 8 kérdésre helyesen válaszolt! Egy ember csak egy e-mail címmel játszhat, ezért mindenkit kérünk, hogy a levélben nevét és telefonszámát is adja meg!


Kingston - hardver-teszt nyereményjáték - IV. kérdés (a kép nagyítható)


Továbbra is él a Facebook pályázatunk, melyben „Én és a Kinston” címmel várjuk a fotókat. Az elkészült fényképeket IDE várjuk, az eddig beérkezett alkotások pedig ITT tekinthetők meg. A legkreatívabb pályamű készítője szintén Kingston pendriveot nyer.Negyedik kérdés:


Milyen memóriakártyákat támogat a Kingston USB 3.0 Media Reader? >> nyeremenyjatek@hardver-teszt.hu


Kingston - hardver-teszt nyereményjáték - IV. kérdés


A helyes válaszhoz segítséget találtok a gyártó oldalán ITT valamint nálunk, egy korábbi hírünkben ITT.A megfejtéseket a nyeremenyjatek@hardver-teszt.hu címre várjuk! Kérünk minden kedves pályázót, hogy a levélbe írja bele nevét és telefonszámát a könnyebb azonosítás érdekében! Legközelebb csütörtökön jelentkezünk a Kingston nyereményjáték kapcsán, az ötödik kérdéssel.
Címkék:  Kingston, nyereményjáték, pendrive, DataTraveler, DT108, USB 3.0, kártyaolvasó


lap teteje

SPIDERNET ´99


© 2008-2022 - hardver-teszt.hu - Minden jog fenntartva