Kingston - hardver-teszt nyereményjáték - III. kérdés


Szerző: certamen | Dátum: 2011-09-01 15:59:01 | Rovat: Játék


..már a harmadik fordulójához érkezett a Kingston nyereményjáték, a feladat változatlan: helyes megfejtéseket várunk a soron következő kérdésre. Féltávhoz közeledve egyre többen írnak nekünk, de a 14db pendrive nyereményre még így is jó esélyekkel pályázik minden kedves játékosunk..Kingston nyereményjáték - csütörtök, harmadik kérdés:


A harmadik kérdés előtt gyorsan megismételném a szabályokat, a lehetőségeket és a nyereményeket. Két módon lehet Kingston pendriveot nyerni; egyik mód - négy héten át teszünk fel összesen nyolc kérdést (heti kettőt), aki mindegyikre helyesen válaszol, részt vesz a sorsoláson, ahol összesen 14db DataTraveler 108 és MiniFun pendrive-ot sorsolunk ki. Másik nyerési esély a Facebook pályázatunk, melyben „Én és a Kingston” címmel várjuk a fotókat. Az elkészült fényképeket IDE várjuk, az eddig beérkezett alkotások pedig ITT tekinthetők meg. A legkreatívabb pályamű készítője szintén Kingston pendriveot nyer.Remélem, a ma elkezdődött suli szezon nem szegi senki kedvét és továbbra is sok helyes megfejtést kapunk. Nem is húzom tovább az időt, nézzük, mire vagyunk kíváncsiak a harmadik alkalommal.Harmadik kérdés:


Soroljon fel legalább három különböző Kingston pendrive szériát! >> nyeremenyjatek@hardver-teszt.hu


Kingston nyereményjáték (a kép nagyítható)


A helyes válaszhoz jelentős segítséget találtok a gyártó oldalán ITT, ITT és ITT, valamint nálunk, néhány korábbi hírünkben ITT, ITT és ITT.


A megfejtéseket a nyeremenyjatek@hardver-teszt.hu címre várjuk! Kérünk minden kedves pályázót, hogy a levélbe írja bele nevét és telefonszámát a könnyebb azonosítás érdekében! Legközelebb hétfőn jelentkezünk a Kingston nyereményjáték kapcsán, a negyedik kérdéssel. Aki esetleg eddig lemaradt, az a bevezető cikkben megtalálja az összes eddigi feladványt.

Címkék:  Kingston, hardver-teszt, nyereményjáték, kérdés, pendrive, DataTraveler


lap teteje

SPIDERNET ´99


© 2008-2022 - hardver-teszt.hu - Minden jog fenntartva