Kingston - hardver-teszt nyereményjáték - II. kérdés


Szerző: certamen | Dátum: 2011-08-29 16:54:29 | Rovat: Játék


...a játék kapcsán hétvégén alaposan megszórtatok minket válaszokkal és Facebookon is szépen gyűlnek a fotók: a Kingston pendrive nyereményekre pályázók száma máris túllépte a 100 főt. Következzen a második kérdés, illetve néhány észrevétel, tapasztalat és tanács az előző fordulóval kapcsolatban..Kingston nyereményjáték - hétfő, második kérdés:


Mielőtt feltennénk a nyereményjáték második kérdését, néhány észrevétel az első forduló alapján. Ezúton újra kérnék mindenkit, hogy a válasz mellé írja oda teljes nevét és telefonszámát, ugyanis csak így tudjuk azonosítani és értesíteni a nyerteseket! Fontos, hogy egy ember, csak egyszer vehet részt a játékban, vagyis a több e-mail címmel próbálkozókat szigorú kizárás fenyegeti.Az első fordulóban bő 100 helyes megfejtés érkezett, azonban voltak érdekes kivételek is. Egyik játékosunk például 15 különböző e-mail címről küldött válaszokat, azonban minden esetben rossz megfejtést adott. Többen voltak, aki csak a kérdés első részére feleltek, nem adtak meg telefonszámot, vagy valódi nevet, őket mailben értesítettük, hogy szíveskedjenek pótolni a hiányosságokat.


Örömmel láttuk, hogy szépen gyűlnek a Facebookos képek is, persze a lehetőség még mindenki előtt nyitva áll. További fotókat IDE váruk, az eddig beérkezett alkotások pedig ITT tekinthetők meg.


Összesen 14 ajándékunk van, ebből következik, hogy 14 szerencsés juthat ingyen pendrivehoz. Extra nyerési eséllyel játszik, aki Facebook oldalunkra „Én és a Kingston” címmel fényképet tölt fel.Második kérdés:


Milyen színekben érhető el a Kingston DataTraveler 108 pendrive? >> nyeremenyjatek@hardver-teszt.hu


Ropogós Razer gamer fejhallgatók színes kínálata

Kingston DataTraveler 108 pendrive - az egyik szín


A helyes választ megtaláljátok a Kingston weboldalán, illetve egy korábbi hírünkben.


A megfejtéseket a nyeremenyjatek@hardver-teszt.hu címre várjuk! Kérünk minden kedves pályázót, hogy a levélbe írja bele nevét és telefonszámát a könnyebb azonosítás érdekében! Legközelebb csütörtökön jelentkezünk a Kingston nyereményjáték kapcsán, a harmadik kérdéssel.
Címkék:  Kingston, nyereményjáték, játék, kérdés, pendrive, DataTraveler, 108


lap teteje

SPIDERNET ´99


© 2008-2022 - hardver-teszt.hu - Minden jog fenntartva