Kingston - hardver-teszt nyereményjáték - I. kérdés


Szerző: certamen | Dátum: 2011-08-25 19:11:05 | Rovat: Játék


...indul a nyereményjáték, az első kérdés a Kingston DataTraveler R500 USB 2.0 penrive termékkel kapcsolatos. Aki szeretné megnyeri a DF MiniFun és DT 108 tárolók egyikét, annak nincs más dolga, mint helyesem válaszolni a cikkben szereplő (és nem túl nehéz) feladványra..Kingston nyereményjáték - csütörtök, első kérdés:


A tegnapi beharangozóban azt ígértük, ma indul a Kingston nyereményjáték, amit most hivatalosan megnyitok! Négy héten át fogunk összesen nyolc kérdést feltenni, hétfőn és csütörtökön egyet-egyet. Aki mind a nyolc feladványra helyesen válaszol, az megnyerheti a Kingston DataTraveler MiniFun és DataTraveler DT 108 USB 2.0 tárolók egyikét.


Kingston - hardver-teszt nyereményjáték - I. kérdés


Összesen 14 ajándékunk van, tehát 14 szerencsés juthat ingyen pendrivehoz. Extra nyerési eséllyel játszik, aki Facebook oldalunkra „Én és a Kingston” címmel fényképet tölt fel. A fotókat IDE várjuk, az eddig beérkezett alkotások pedig ITT tekinthetők meg.Nézzük az első kérdést:


Mekkora adatátviteli sebességre képes a Kingston DataTraveler R500 - USB 2.0 pendrive? (Tehát mekkora írási és mekkora olvasási tempót diktál?)


Ropogós Razer gamer fejhallgatók színes kínálata

Kingston DataTravelee R500 - USB 2.0 pendrive


A helyes választ megtaláljátok egy korábbi cikkünkben, illetve a Kingston weboldalán is.


A megfejtéseket a nyeremenyjatek@hardver-teszt.hu címre várjuk! Kérünk minden kedves pályázót, hogy a levélbe írja bele nevét és telefonszámát a könnyebb azonosítás érdekében! Legközelebb hétfőn jelentkezünk a Kingston nyereményjáték kapcsán, akkor már a második kérdéssel.
Címkék:  Kingston, pendrive, nyereményjáték, kérdés, DataTraveler


lap teteje

SPIDERNET ´99


© 2008-2022 - hardver-teszt.hu - Minden jog fenntartva