Elecom ToyBrick USB Hub alapos LEGO beütéssel


Szerző: Kov | Dátum: 2011-07-05 15:15:49 | Rovat: Hardver


..LEGO-ból sok mindent lehet készíteni, és bár nem rendeltetésszerű, de PC-s felhasználása is ismert. Legutóbb modding kapcsán került elő az építőjáték, most meg itt van a ToyBrick USB Hub, ami egy négyportos 2.0 egység, egymásba nyomogatható kialakítással, nem kevesebb, mint 36 dolláros áron..Még a gépbe dugható csatlakozó is „építő jellegű”:


Elecom ToyBrick USB Hub (a kép nagyítható)

Elecom ToyBrick USB Hub (a kép nagyítható)

Elecom ToyBrick USB Hub (a kép nagyítható)

A LEGO azon kevés játékok egyike, mely vélhetően még sokáig közkedvelt lesz, és egyszerűen nem lehet kinőni belől, gyakorlatilag pelenkás kortól már lehet tolni a kockákat mindaddig, amíg öreg korban ismét elő nem kerül a pelenka. Az Elecom legújabb USB hub-ja, a ToyBrick USB Hubs Stack is a kortalan építőjátéknak tiszteleg.Elecom ToyBrick USB Hub (a kép nagyítható)

Elecom ToyBrick USB Hub (a kép nagyítható)

Elecom ToyBrick USB Hub (a kép nagyítható)

Megjelenése letagadhatatlan LEGO kockára hajazó, azonban kétlem, hogy a szerzői jogokkal sokat pepecseltek volna. Ettől függetlenül a színes modulok tetszés szerint egymásba nyomorgathatók, pontosan úgy funkcionálnak, ahogy az elvárható. Mindazonáltal ez egy kutya közönséges 2.0-s, 4 portos USB-hub, melyből három csatlakozó a szemközti élében, egy pedig az oldalában kapott helyet. 36 dollárt kérnek érte.Elecom ToyBrick USB Hub (a kép nagyítható)

Elecom ToyBrick USB Hub (a kép nagyítható)

Itt érdemes megemlíteni, hogy néhány évvel ezelőtt a Systown is útjára engedett egy hasonlóan LEGO ihletésű, 4 portos USB hub-ot. A koreaiak ezt a verziót átszámítva kb. 12 dollárért produkálták. Igaz, a formatervre nem kellett túl sokat áldozni...
A hírhez kapcsolódó termékek és azok ára:


Bluechip: MSI StarHub DIAMOND 2.0 USB HUB >> 1.680 Ft

Computermode: Combo-Cube kártyaolvasó + hub >> 2.975 Ft

Foramax: DeLock HUB USB 2.0 4 port (fehér) >> 1.900 Ft

Bluechip: Sharkoon Cross USB 2.0 Hub >> 1.860 Ft

Computermode: Revoltec 4 port USB elosztó >> 1.475 Ft

Foramax: Trust Pyramid - USB 2.0 Hub >> 3.900 Ft

Címkék:  Elecom, ToyBrick, USB Hub, Lego, port, USB 2.0, HUB


lap teteje

SPIDERNET ´99


© 2008-2022 - hardver-teszt.hu - Minden jog fenntartva