ASUS N73SV notebook videóblog - első nap


Szerző: certamen | Dátum: 2011-07-01 20:17:32 | Rovat: Notebook


..egy hétig vendégeskedik nálunk az ASUS N73SV multimédiás notebook, így hét napon át minden este rövid videóval jelentkezem. Ezekben a videókban elmondom az adott napon szerzett tapasztalataimat: az első részben például az N73SV külsejéről, burkolatáról és a csatlakozókról lesz szó..Multimédiás óriás notebook, fém burkolattal és hűvös tapintással (videó):


Egy 17,3”-os notebookra sok mindent lehet mondani, de azt, hogy könnyen hordozható lenne, semmiképp. Persze az ASUS N73SV nem is arra készült, hogy napi rendszerességgel hurcibáljuk, sokkal inkább telepített multimédia állomásként kell elképzelni. Ez az állomás képes szinte minden igényt kielégíteni, akár dolgozni, akár szórakozni szeretnénk. Nagy, erős, gyors és igazán minőségi darab:A képsorokból talán végérvényesen egyértelművé vált a méret, ami számokban kifejezve 42.6 x 29.0 x 3.93 cm-t jelent. Ehhez jön még a 3,4 kilós súly ami a méreten felül szintén komoly gátja a mobilitásnak. Nah, eleget köröztem a méretnél, nézzük inkább, mit, hová dugdoshatunk, és hogy mutat az N73SV a fotókon.ASUS N73SV - a külső, a csatlakozók és a billentyűzet - képes ismertető:


ASUS N73SV notebook videóblog (a kép nagyítható)

ASUS N73SV notebook videóblog (a kép nagyítható)

ASUS N73SV notebook videóblog (a kép nagyítható)

Csukott állapotban az N73 nekem nagyon tetszik, lekerekített vonalaival és ezüst színével gyakorlatilag bármilyen környezetben megállja a helyét. Körbejárva a notit számos csatlakozóval találkozhatunk, azonban ezek elrendezése egyáltalán nem mindennapi. Jobb oldalon minden, balon és elől semmi, hátul meg csak éppen mutatóban valami.ASUS N73SV notebook videóblog (a kép nagyítható)

ASUS N73SV notebook videóblog (a kép nagyítható)

ASUS N73SV notebook videóblog (a kép nagyítható)

Pontosítva a minden és semmi fogalmát, a gép jobb felén találjuk az USB 2.0 és USB 3.0, valamint a D-Sub és HDMI konnektorokat, a kártyaolvasót, illetve itt vannak a Jack kivezetések, a töltő bemenete és a Kensington zár is. Hátul két további USB 2.0, valamint a kötelező 10/100/1000 LAN foglal helyet (jó is hogy ide száműzték az Ethernetet, mivel a többség úgyis WiFi-t használ). A gép előlapján semmiféle csati nincs és bal oldalon is csak a Blu-Ray meghajtó várja a lemezeket.ASUS N73SV notebook videóblog (a kép nagyítható)

ASUS N73SV notebook videóblog (a kép nagyítható)

ASUS N73SV notebook videóblog (a kép nagyítható)

Kinyitva az N73SV-t korrekt beltér fogad minket, hűvös érintésű fém felületekkel és fekete-ezüst színvilággal. Bár a teljes méretű (numerikus paddal is ellátott) billentyűzet nem szigetes kialakítású, mégis mutatós, persze az majd csak a használat során derül ki, hogy jó-e rajta gépelni vagy sem. A gombok mellett jobbra hat hotkey sorakozik, ezekkel a zenék és filmek vezérlése valósítható meg (hangerő állítás, megállítás, léptetés).Az első nap eddig jutottam az ASUS N73SV-vel, holnapra viszont már gyakorlati tapasztalataim is lesznek a használatról. Apropó használat: ha valakiben kérdés merülne fel, vagy kíváncsi a cucc valamilyen tulajdonságára / képességére, az bökjön egy kommentet ide a cikk alá, a Facebook postba, vagy a Youtube videóhoz. Egy nap múlva újra jelentkezem, addig is kellemes esetét mindenkinek!
Címkék:  Asus, N73SV, notebook, laptop, videóblog, ismertető


lap teteje

SPIDERNET ´99


© 2008-2022 - hardver-teszt.hu - Minden jog fenntartva