Beats by Dr. Dre Studio fejhallgató Colorware Chrome edition


Szerző: Kov | Dátum: 2011-05-02 11:46:42 | Rovat: Multimédia


..Dr Dre fejhallgatót, vagy hangfalat csak az igazán tehetősek vesznek maguknak, azonban a Colorware által újragondolt Beats by Dr. Dre Studio füles még a pénzeseknek is drága lesz: 1000 dollárért 50 darabos limitációt, króm burkolatot, aktív zajszűrést és Monster Quadripole zsinórt kapunk..1000 dolláros limitált széria Dr. Dre marketing csavarral:


A Monster által futtatott Dr. Dre albrend forgalmazásában kizárólag minőségi audio eszközök látnak napvilágot, többek között már az oldal hasábjain is foglalkoztunk egyik masszív hangkeltőjükkel, a BeatBox-szal. Mostani írásunk alapja a potom 350 dolláros Beats by Dr. Dre Studio fejhallgató, mely nevéből sejthetően kifejezetten precíz stúdió munkálatokra született, hogy mindent úgy halljunk, ahogy az a „valóságban” is hangzik majd. És mi lenne, ha azt mondanánk, hogy ennek a kiváló fülesnek létezik egy a Coloware által kezelésbe vett limitált szériás változata Beat Chrome név alatt, amiért pontosan 1000 dollárt kérnek? Vajon mit takar a majd háromszoros vételár?


Colorware Beat Chrome - gyönyörű

Colorware Beat Chrome - gyönyörű


A Colorware cégről annyit kell tudni, hogy létező termékek színesítésére, optikai tuningolására szakosodott, melyet hihetetlen minőségben, abszolút profizmussal végez. Rövid idő alatt hatalmas fejlődésen esett keresztül a vállalkozás, amit kifejezetten az elektronikai kütyükön (konzol, telefon, médialejátszó) alkalmazott egyedi festési technológiákkal vívtak ki.


A Studio fejhallgatót például ahol csak lehetett, króm bevonattal borították be, innen a Beat Chrome név. A fényezés a végtelenségig tökéletes, maximum full extrás sportautók bizonyos alkatrészein látható hasonló. Minden egyes darab számozott és mindössze 50 darab készül belőle, exkluzivitása tagadhatatlan.A kényelmes, fület körbeölelő szivacs és az aktív zajszűrés kiváló izoláltságot eredményez, hogy a környezet nem kívánatos zavarai ne hátráltassák munkafolyamatot vagy a békés zenehallgatást. Az aktív zajszűrés bizony plusz táplálást igényel, melyet két AAA elem biztosít. Ha pedig már ott vannak azok az apró energiaforrások, akkor már az erősítésben is besegítenek, ha a hangforrás esetleg gyengélkedne.


A kábelekre biztosan nem lesz panasz, a név kötelez, a csomag tartalma egy Monster Quadripole csúcskategóriás zsinór és egy Monster iSoniTalk mikrofonos madzag, mely muzsikus telefonok használatához teszi alkalmassá a méregdrága fülest, ennek érdekében felvevő gomb is található rajta. A törlőkendő és az apró, kemény borítású tok (mert hogy a Beat Chrome összecsukható) már csak apró figyelmesség, de 350 dollárért, hát még 1000-ért azt hiszem ez a minimum...

Beats by Dr. Dre Studio fejhallgató Colorware Chrome edition Beats by Dr. Dre Studio fejhallgató Colorware Chrome edition Beats by Dr. Dre Studio fejhallgató Colorware Chrome edition Beats by Dr. Dre Studio fejhallgató Colorware Chrome edition

A hírhez kapcsolódó termékek és azok ára:


Bluechip: Sony MDR-RF4000K wireless headset >> 36.690 Ft

PCHelpline: ASUS HP-100U/WHT/ALW/U1/AS >> 20.150 Ft

Foramax: Creative Tactic Sigma3D Headset >> 15.690 Ft

Bluechip: Steelseries Siberia 7H (7.1) USB >> 5.490 Ft

PCHelpline: Philips SHC5100/10 fejhallgató >> 15.824 Ft

Foramax: Ozone Strato 5.1 fejhallgató >> 14.990 Ft
Címkék:  Beats, Dr. Dre Studio, fejhallgató, füles, headset, Colorware, Chrome, limitált


lap teteje

SPIDERNET ´99


© 2008-2022 - hardver-teszt.hu - Minden jog fenntartva