NZXT H2 - csendes midi ház játékosoknak


Szerző: Kov | Dátum: 2011-04-15 18:20:52 | Rovat: Green


..tiszta vonalvezetéssel és minden kirívó látványelemet nélkülözve csábít vásárlásra minket az NZXT H2 számítógépháza. Bár a torony elsősorban játékosoknak készült, egyszerű külseje miatt minden igényes PC használó szóba jöhet. A felszereltség példás: por és zaj szűrők, sok venti, USB 3.0, HDD dokkoló..Figyelmes tervezés, tetszetős megjelenés, gazdag funkcionalitás - 100$-ért:


A gamer házak 99%-a letagadhatatlan stílusjegyeket hordoz, melyek alapján első pillantásra el tudjuk helyezni őket, hogy mifélék is. Jellegzetességük a vadabb design, merészebb színhasználat és a minél több, nagyobb ventilátor. A frissen bemutatott NZXT H2 viszont úgy tűnik, hogy a maradék 1%-ot erősíti, ugyanis semmi izgis formavilág, rikító színek és egyéb extravagáns dolgok nem tarkítják, mégis játékosoknak szánják.


NZXT H2 csendes házak - fehérben is nagyon jól fest

NZXT H2 csendes házak - fehérben is nagyon jól fest


Igazi különlegesség, hogy az szolidan elegáns burkolat a csendes környezet érdekében született, egészen más szemszögből közelíti meg a játékos társadalmat. Az NZXT szerint az igazán profiknak tökéletes környezetet kell kialakítaniuk maguk körül, hogy figyelmüket, koncentrációjukat ne zavarja semmi. Ebben bizony a zaj is komoly szerepet játszik, hogyan lehetne kifülelni az ellenség neszét, ha egy porszívót is megszégyenítő hangerővel duruzsoló doboz mellett ücsörgünk. Ennek érdekében a H2 minőségi zajcsökkentő bélést kapott, valamint a két első és egy hátsó 120 mm-es ventilátort egy 30 wattos, 3 állású központi szabályozó vezérli, így a terhelés függvényében választhatunk a 40, 70 és 100%-os légszállítás között. A légkeverők előtti védőrácsok, porszűrők és takaróelemek is úgy készültek, hogy minimális szélzaj mellett akadálytalan légáramlást biztosítsanak.


Az egész előlapot szálcsiszolt hatású ajtó fedi, kinyitva elénk tárul a 3 x 5.25”-os bővítőhely és a front ventilátorok. A ház tetején a szokásos csatlakozók mellett található a fordulatszám szabályozó és egy USB 3.0 port is. A fenti takaróelemek egyike mögött egy 140 mm-es ventilyuk tátong, a másik alatt viszont egy SATA merevlemez dokkoló lapít, igazán kellemes felszereltség.


A 215 x 466 x 520 mm kiterjedésű, 8.9 kilogrammos ház belseje színre fújt, elöl összesen 8 x HDD/SSD hely sorakozik, a meghajtók szerelése szerszámmentes. Az alaplaptálca abszolút profi: a megfelelő helyen kivágott, a kábelrendező nyílások gumírozott pereműek, a tálca mögött pedig 25 mm-t hagytak, hogy kényelmesen elférjen minden elrejtésre ítélt, kusza vezeték. Fekete és fehér színben 100 dollárért kapható; ennyiért bátran ajánlható igényes játékosoknak, de éppen bárki másnak is, akik egy kis csendre vágynak.

NZXT H2 számítógépház NZXT H2 számítógépház NZXT H2 számítógépház NZXT H2 számítógépház NZXT H2 számítógépház NZXT H2 számítógépház NZXT H2 számítógépház NZXT H2 számítógépház NZXT H2 számítógépház NZXT H2 számítógépház NZXT H2 számítógépház NZXT H2 számítógépház NZXT H2 számítógépház NZXT H2 számítógépház NZXT H2 számítógépház NZXT H2 számítógépház NZXT H2 számítógépház NZXT H2 számítógépház NZXT H2 számítógépház

A hírhez kapcsolódó termékek és azok ára:


Bluechip: Thermaltake V6 BlacX Edition >> 20.790 Ft

Bluechip: Arctic Silentium T5 + Fusion 550W >> 27.490 Ft

PCHelpline: Chieftec LCX-01SL-SL-B-OP >> 24.289 Ft

PCHelpline: Gigabyte Isolo 220 ezüst >> 21.433 Ft
Címkék:  NZXT, H2, csend, midi, ház, játék, zajcsökkentés, zöld


lap teteje


© 2008-2022 - hardver-teszt.hu - Minden jog fenntartva