Logitech M325 vezeték nélküli egér precíz görgővel


Szerző: Kov | Dátum: 2011-04-04 21:14:23 | Rovat: Multimédia


..különleges görgővel felvértezett vezeték nélküli rágcsálóval újít a Logitech. Az M325 névre keresztelt egér egyetlen pár AA akkuval akár 18 hónapig is bírja a robotot, jobb és bal kézben egyaránt. Unifying vevőegysége révén más Logitech termékek érzékelőjével is kompatibilis..Most egy csavarással akár négyszer „távolabbra” is juthatunk:


Egy minőségi vezeték nélküli egér megéri a befektetést, a hosszú elemidő, az ergonomikus kialakítás és a szabad mozgástér páratlan élmény, legyen szó asztali számítógépről vagy laptopról. A Logitech legújabb rágcsálója első pillantásra ismerős lehet, ami nem is meglepő, hiszen a jól bevált formavilágot nem nagyon bolygatták, a változások a bendőjében keresendők.


Logitech M325 - szimmetrikus, ergonomikus forma, okos scroll kerékkel

Logitech M325 - szimmetrikus, ergonomikus forma, okos scroll kerékkel


Először is ott van a Logitech perifériáknál híres hosszú elemélettartam, egy tisztességes pár AA energiaforrással 18 hónapig nyúzhatjuk, mely értékkel éppen nem számít rekordernek, de ha másfél évig nem kell a lemerülés miatt aggódni, az nevezhető kellemesen igénytelennek. A már egy ideje favorizált Unifying vevőegységgel érkezik, tehát ha van már valamilyen más ezzel szerelt perifériánk (billentyűzet, gamepad), akkor egyetlen pöcök képes kapcsolatot létesíteni az összes eszközzel, értékes USB aljzatokat spórolva nekünk. Formája ránézésre is kényelmes, felülete kellemes tapintású, a gyártó állítása szerint egész napos használat során sem lesz rá egy rossz szavunk sem. Ráadásul abszolút szimmetrikus felépítésű, így jobb és bal kezes felhasználóknak egyaránt ajánlott.


A Logitech szeret a görgővel bíbelődni, fejlesztgetni, ennek eredményeként ebbe az egérbe is egy speciális megoldás, az úgynevezett micro-precise technológia került beépítésre. Az elsősorban internetezéshez igazított kerék egy fordulásra a szokásos 18-22 helyett 72-t kattan, vagyis egy tekeréssel sokkal nagyobbat görgethetünk, ugyanakkor finom mozdulatokra a megszokott lépésközökkel reagál. Elsőre nem hangzik hülyeségnek, néhány oldal böngészésekor az ember érzése, hogy kilométereket csavart bele a szerencsétlen jószágba. Jövő hónapban érkezik a kategóriában elfogadhatónak mondható 40 dolláros áron.

Logitech M325 vezeték nélküli egér Logitech M325 vezeték nélküli egér Logitech M325 vezeték nélküli egér Logitech M325 vezeték nélküli egér Logitech M325 vezeték nélküli egér - főbb képességek

A hírhez kapcsolódó termékek és azok ára:


Bluechip: Logitech M505 Cordless Laser >> 9.490 Ft

Bluechip: Logitech M510 vezeték nélküli egér >> 9.890 Ft

PCHelpline: Logitech M705 Marathon Cordless >> 11.350 Ft

PCHelpline: Microsoft Mobile Mouse 6000 USB >> 10.530 Ft
Címkék:  Logitech, M325, vezeték nélküli, egér, precíz


lap teteje

SPIDERNET ´99


© 2008-2022 - hardver-teszt.hu - Minden jog fenntartva