Cyber Snipa Sonar 5.1 Championship Headset


Szerző: Kov | Dátum: 2011-03-15 16:08:13 | Rovat: Játék


..egy profi játékos nem csak az FPS számra, az egér és egérpad milyenségére figyel, hanem arra is, hogy milyen fejhallgatót visel. Nekik - a profiknak készült - a Cyber Snipa Sonar 5.1 Championship füles, ami valódi 5.1 térhangzást és kényelmes használatot kínál, oldalanként 4 - 4 hangszóróval..Valós privát térhangzás megfizethető áron:


Amikor egy játékos eléri a professzionális szintet, akkor bizony minden eszközt hajlandó bevetni a jobb eredmény érdekében. A tökéletes billentyűzet és egér mellett például hangszórók helyett kizárólag headset-et használnak, hogy a közelben lopakodó ellenség minden rezdülését meghallják, kopóként követve az audio lábnyomokat. A térhangzású játékprogramok elterjedése még pontosabb pozicionálást tesz lehetővé, ezért egyre több gyártó kínál 3D fejhallgatót, köztük a Cyber Snipa is.


Cyber Snipa Sonar 5.1 Championship Headset - impozáns adatok

Cyber Snipa Sonar 5.1 Championship Headset - impozáns adatok


Legújabb termékük, a Sonar 5.1 Championship Headset „valós” 5.1 térhangzást biztosít, amit jelen esetben tényleg komolyan kell vennünk, nem csak holmi szoftveres érzéki csalódásról van szó. A fejhallgatóban mindkét oldalon 4-4 hangszóró található (front, center, rear, subwoofer), melyek közösen a 10Hz-20kHz teljes hallható tartományt lefedik, így tényleg a legapróbb neszt is ki lehet szúrni. A zajszűrős, hajtogatható mikrofon szintén alapkövetelmény, hogy a kommunikáció kétirányú legyen.


Cyber Snipa Sonar 5.1 - első szembesülés a CES2011-en


A 3 méteres kábelen egy méretes szabályozóval kontrollálhatjuk a hangerőt csatornánként és össznépileg, valamint egy mikrofon némító gomb is található rajta. A számítógéphez USB porton csatlakozik, a Windows 2000/XP/Vista/7 driver a mellékelt CD-n érkezik. A fejpánt puha betétekkel bélelt, a fül körüli része velúrral borított emlékező szivacs, a szerkezet pedig tökéletesen követi a fejformát, ezzel biztosítva a kényelmes, ergonomikus viseletet akár hosszabb etapok alkalmával is. A 79.95 dolláros vételárba még egy stílusos, bélelt tatyó is belefért.

Cyber Snipa Sonar 5.1 Championship Headset Cyber Snipa Sonar 5.1 Championship Headset Cyber Snipa Sonar 5.1 Championship Headset Cyber Snipa Sonar 5.1 Championship Headset Cyber Snipa Sonar 5.1 Championship Headset Cyber Snipa Sonar 5.1 Championship Headset

A hírhez kapcsolódó termékek és azok ára:


Bluechip: Logitech G330 Gaming Headset >> 12.690 Ft


Bluechip: Roccat Kave 5.1 (jack) fejhallgató >> 21.790 Ft


PCHelpline: Thermaltake eSports SHOCK fejhallgató >> 10.946 Ft


PCHelpline: ASUS HP-100U/WHT/ALW/U1/AS 5.1 >> 20.150 Ft

Címkék:  Cyber Snipa, Sonar, 5.1, Championship, headset, fejhallgató


lap teteje

SPIDERNET ´99


© 2008-2022 - hardver-teszt.hu - Minden jog fenntartva