Razer Dragon Age II kiegészítő áradat


Szerző: Kov | Dátum: 2011-03-07 11:15:33 | Rovat: Játék


..a Razer korábban megjelent perifériáit öltöztette Dragon Age II köntösbe; így a DeathAdder egér, a Goliathus mouse pad, a BlackWidow Ultimate billentyűzet,az Onza Tournament Edition kontroller és a Messenger Bag is új külsővel jelentkezik. Design és praktikum, 25-től 140 dolláros árig..Stílusos perifériák és a kötelező Razer „Messenger Bag”:


A Bioware és a Razer egy csapattá szerveződve alkották meg a dedikált Dragon Age II perifériákat és kiegészítőket, így kívánják meglovagolni a közelgő játék keltette marketing hullámot. Szaladjunk végig röviden a sorozat tagjain, hogy mit és mennyiért próbálnak meg eladni a gamer népnek! A Dragon Age II Razer DeathAdder egy jobbkezes egér, mely a játékosoknak szánt egerek követelményei szerint 3500 dpi felbontású, 3.5G gyorsulást is követni képest szenzort kapott 1000 Hz-es frissítési frekvenciával, valamint öt Hyperesponse programozható gombot, különleges, finom tapintású felületet és „harisnyázott” kábelt is tartalmaz a sárkányos rágcsáló 69.99 dollárért cserébe.


Razer Dragon Age II ihletésű perifériák (egér, billentyű, gamepad)

Razer Dragon Age II ihletésű perifériák (egér, billentyű, gamepad)


Kihagyhatatlan reklámfelületet kínál egy egérpad, így Dragon Age II Razer Goliathus néven érkezik a 355 x 254 x 4 mm egéralávaló. Gumírozott hátoldala stabil tapadást, különleges textúrájú felülete pedig precíz érzékelést és sima csúszást biztosít 24.99 dolláros árcédulával.


Ha már periféria, akkor az egér mellé stílusban igazodó billentyűzet dukál, amit a Dragon Age II Razer BlackWidow Ultimate személyében meg is kapunk. A borsos 139.99 dolláros vételárért cserébe egy 1.5 kg-os igen stabil klaviatúrát kapunk, mely a hosszas, olyakor ingerül nyomkodásnak is ellenáll. 5 szinten szabályozható piros háttérvilágítás, programozható gombok és tengernyi makro képesség, dedikált multimédia gombok, beépített USB és audio portok és szintén harisnyázott kábel a főbb ismérvei.


A Dragon Age II Razer Onza Tournament Edition kontroller PC és konzol kompatibilitásának köszönhetően széles körben használható lesz. Burkolatát biztos fogású csúszásmentes felület borítja, az összeköttetésről 5 méternyi minőségi harisnyázott kábel biztosítja, az analóg karok ellenállása pedig személyre szabható. Az ezen kívül szokásosnak mondható perifériáért 59.99 dollárt kérnek.


Razer Dragon Age II ihletésű perifériák (egérpad, táska)

Razer Dragon Age II ihletésű perifériák (egérpad, táska)


A képből természetesen már csak a megszokott hord táska hiányzik (Dragon Age II Razer Messenger Bag), mely jó szolgálatot tehet hálópartik folyamán, igazán stílusos megjelenést kölcsönöz viselőjének, főleg a hasonló beállítottságú haverok körében. 89.99 dollárért el is várható, hogy funkcionalitása mellett esztétikai szempontból is megállja a helyét. Még ebben a hónapban megkezdődik a fent említett Dragon Age II ihletésű termékek forgalmazása.

Dragon Age II Razer DeathAdder Dragon Age II Razer DeathAdder Dragon Age II Razer DeathAdder Dragon Age II Razer BlackWidow Ultimate Dragon Age II Razer BlackWidow Ultimate Dragon Age II Razer BlackWidow Ultimate Dragon Age II Razer BlackWidow Ultimate Dragon Age II Razer BlackWidow Ultimate Dragon Age II Razer Messenger Bag Dragon Age II Razer Messenger Bag Dragon Age II Razer Goliathus Dragon Age II Razer Goliathus Dragon Age II Razer Onza Tournament Edition Dragon Age II Razer Onza Tournament Edition Dragon Age II Razer Onza Tournament Edition Dragon Age II Razer Onza Tournament Edition Dragon Age II Razer Onza Tournament Edition

A hírhez kapcsolódó termékek és azok ára:


Bluechip: Razer Kabuto gamer egérpad (280x195mm) >> 5.450 Ft


Bluechip: Razer DeathAdder V2 gamer egér >> 15.690 Ft


PCHelpline: Gigabyte GM-M8000Xtreme Gaming egér >> 11.794 Ft


PCHelpline: Thermaltake BLK002DT TT eSports egér >> 10.082 Ft
Címkék:  Razer, Dragon Age II, periféria, billentyűzet, egér, egérpad


lap teteje

SPIDERNET ´99


© 2008-2022 - hardver-teszt.hu - Minden jog fenntartva