Bulletstorm - PC-n Call of Duty paródiával indít


Szerző: Sectum | Dátum: 2011-02-07 19:04:46 | Rovat: Játék


Bulletstorm PC demó helyett egy paródia - Duty Calls:


Elgondolkodtam, vajh mi járhatott az Epic marketingesei fejében, amikor úgy határoztak a Bulletstorm PC-s demója helyett egy Call of Duty paródiával népszerűsítik új játékukat. Akármi is volt a fejekben, az ötlet egészen zseniális: ingyenesen hozzáférünk egy teljes játékhoz, melynek végén egy Bulletstorm előzetes nézhető meg. A Duty Calls néven elérhető agymenés végigjátszása mindössze 4 percet vesz igénybe, így aki nem szeretne csak azért a négy percért 780 megát letölteni, az nézze meg videónkat, melyben teljes hosszában megmutatjuk a Duty Calls projectet:Remélem a CoD-os tábor is jót nevetett a fenti képsorokon, hiszen nem kell túl komolyan venni az ott látottakat. Ez csak egy reklám, melyben az Epic kicsit odapörköl a nagy ellenfélnek (név szerint az Activision-nek). Persze Call of Duty paródia helyett, jobb lett volna egy Bulletstorm PC-s demó, hiszen az új játék rengeteg lövöldözést és fantasztikus látványt ígér.


A mostanában megszokott FPS cuccoktól eltérően az újdonság nem a fedezékrendszerre és precíziós fejlövésekre épít, hanem a színtiszta akcióra. A csuklónkra erősített elektromos sugárral dobálhatjuk majd az ellenfeleket, lassíthatjuk az időt és gyűjtögethetjük a tapasztalatot, reméljük sok pályán keresztül.


Bulletstorm

Bulletstorm - látványosnak ígérkezik


A Bulletstorm minden ízében rombolható pályái, változatos fegyver + kivégzés kombói jó szórakozásnak ígérkeznek, de csak akkor, ha az eddig mutatott ellenfél és környezet felhozatal a végleges verzióig kicsit gyarapszik. Érdekes, hogy az öregecske Unreal motor még mindig jól teljesít, igaz az Epic alaposan belenyúlt az eredeti felállásba. Erről tanúskodik a Bulletstorm gépigénye is, mely ajánlott PC gyanánt négymagos processzorból, 2GB memóriából és GTX260 videokártyából álló monstrumot ír elő. Hivatalos megjelenés: 2011 február 22-én várható.Bulletstorm és Duty Calls - galéria:

Bulletstorm Bulletstorm Bulletstorm Bulletstorm Bulletstorm Duty Calls: The Clam Before the Storm Duty Calls: The Clam Before the Storm Duty Calls: The Clam Before the Storm Duty Calls: The Clam Before the Storm Duty Calls: The Clam Before the Storm Duty Calls: The Clam Before the Storm

A hírhez kapcsolódó termékek és azok ára:


Bluechip: Activision - Call Of Duty 6: Modern Warfare 2 PC játék >> 10.090 Ft


Bluechip: Activision - Call Of Duty: Black Ops PC játék >> 13.590 Ft
Címkék:  Bulletstorm, Duty Calls, Call of Duty, játék, végigjátszás, paródia


lap teteje

SPIDERNET ´99


© 2008-2022 - hardver-teszt.hu - Minden jog fenntartva