Brutális PS3 háborús övezetbe - Ben Heck-től


Szerző: Kov | Dátum: 2011-01-05 12:15:51 | Rovat: Tuning


Mert egy kis lazítás mindenkinek jár:


Ben Heck egy korábbi munkáját már bemutattuk az oldal hasábjain, de mint tudjuk: The Show Most Go On, így itt az idő, hogy megismerkedjünk egy újabb formabontó alkotásával. Mindenek előtt, aki nem ismerné, az úriemberről azt kell tudni, hogy igazi kütyü, elektronika és videojáték megszállott, aki az évek során kifejezetten napjaink asztali játékkonzoljainak mobilizálására specializálódott, legyen szó Microsoft Xbox 360-ról vagy Sony PlayStain 3-ról, bármit képes kiszakítani földhözragadt környezetéből.


Ha más nem, a PS3 biztosan túléli...

Ha más nem, a PS3 biztosan túléli...


Ezúttal egy egészen érdekes projektbe mászott bele, egészen pontosan két Afganisztánban állomásozó amerikai katonától érkezett a felkérés. Nagy játékrajongókként arra vágytak, hogy szabadidejükben kicsit hódolhassanak szenvedélyüknek, mindezt egy egységes, mobilizálható pakkban képzelték el. Ben Heck-nek több se kellett, ha valaki, akkor ő az, aki maradéktalanul képes teljesíteni egy ilyen kívánságot. Az építkezés az alapanyagok beszerzésével kezdődött. A terv alapját egy PS3 nyújtotta, mely TV tunerrel, beépített hangszórókkal, hálózati csatlakozási lehetőségekkel és nem utolsó sorban egy 22 hüvelykes LCD monitorral egészül ki. Akkumulátor nincs benne, de csak akad egy generátor vagy egy Humvee a közelben :) !


csomagolás nem túl diszkrét, ezért kéretik nem feszíteni vele a pusztában, mer baj lesz

A csomagolás nem túl diszkrét, ezért kéretik nem feszíteni vele a pusztában, mer baj lesz..


A legnagyobb fejtörést a megfelelő burkolat kialakítása jelentette, mert eddig mindig egy speciális műanyagból kimart alkatrészekből építkezett, ami normál körülmények között tökéletesen megfelelő, de a zord környezetet figyelembe véve valami sokkal strapabíróbbat szeretett volna. Így jutott el a katonai Pelican iM2600 tároló dobozig, mely a külső behatások (ütés, por, víz) ellen maximális védelmet nyújt, mindezt a lehető legkisebb súly mellett. A képek alapján látható, hogy tényleg pofás kis pakk született, amiben még a kontrollerek, távirányító és egyéb tartozékok is elrejthetők szállítás közben.


Játék bárhol, bármikor

Játék bárhol, bármikor


A tengerentúlon tevékenykedő keményfiúk már kézhez is kapták az élménycsomagot és annyira megtetszett nekik, hogy az ötlet alapján létrehoztak egy saját céget R.O.G.U.E. (Rugged Outdoor Gaming Units, etc) néven, mely keretein belül hamarosan beindítják 3 különböző kiépítésű, Ben Hech alkotásához hasonló szerkezetek gyártását és értékesítését. A Corporal Pelistaion, Staff Sergeant Pelistation, Master Sergeant Pelistation hármas vételára egyelőre ismeretlen, forgalmazásuk 2011 eleje fele várható. Reméljük jogilag (és anyagilag) azért rendeződtek a kütyü mesterrel!


Így készül a katonai all-in-one PS3 (videó)Brutális PS3 háborús övezetbe (Ben Heck) - galéria:

Brutális PS3 háborús övezetbe - Ben Heck-től Brutális PS3 háborús övezetbe - Ben Heck-től Brutális PS3 háborús övezetbe - Ben Heck-től Brutális PS3 háborús övezetbe - Ben Heck-től Brutális PS3 háborús övezetbe - Ben Heck-től Brutális PS3 háborús övezetbe - Ben Heck-től Brutális PS3 háborús övezetbe - Ben Heck-től Brutális PS3 háborús övezetbe - Ben Heck-től Brutális PS3 háborús övezetbe - Ben Heck-től

A hírhez kapcsolódó termékek és azok ára:


Aqua Electromax: Arctic Cooling GC Pro Játékkonzol >> 12.625 Ft


Aqua Electromax: Nintendo WII Sport Resort Pack >> 49.000 Ft


Bluechip: Microsoft X-Box 360 Slim 4GB konzol >> 58.290 Ft
Címkék:  PS3, Ben Heck, modding, katonai, ütésálló, játék, konzol


lap teteje

SPIDERNET ´99


© 2008-2022 - hardver-teszt.hu - Minden jog fenntartva